عوارض ایمپلنت دندان نیش

عوارض ایمپلنت دندان نیش

عوارض ایمپلنت دندان نیش

ایمپلنت دندان نیش به عنوان یک روش جایگزینی برای دندان‌های از بین رفته مطرح است. تجربیات و آمار نشان می‌دهد که این جراحی با توسط متخصصان مجرب با درصد موفقیت خوبی انجام می‌گیرد. اما به هر حال مانند سایر جراحی‌ها ممکن است عوارضی را نیز در پی داشته باشد. در این مقاله قصد داریم عوارض ایمپلنت دندان نیش را مورد بررسی قرار دهیم. تا مراجعین با آگاهی بیشتری برای ایمپلنت کردن دندان خود اقدام کنند.

با تهیه بیمه دندانپزشکی میتوانید تعرفه دندانپزشکی درمانی و زیبایی خود را تا 50% کاهش دهید …

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان یک جراحی برای جایگزینی دندان‌های از بین رفته می‌باشد. که در سال‌های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است. برای کاشت دندان، یک ایمپلنت تیتانیومی در استخوان فک گذاشته شده. و در صورت سازش آن با استخوان و لثه بعد از چند ماه تاج دندان روی ایمپلنت پیچ می‌شود. ایمپلنت دندان ظاهر کاملا طبیعی دارد. به طوری که تشخیص مصنوعی بودن آن از میان دندان‌های طبیعی بسیار سخت است. ایمپلنت علاوه بر زیبایی عملکرد و کاربرد خوبی هم دارد. و می‌تواند همانند دیگر دندان‌ها فشار حاصل از جویدن را به خوبی تحمل کند.

انواع روکش دندان برای ایمپلنت را بشناسید!

کارت تخفیف دندانپزشکی

شما با داشتن کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز میتوانید کاهش هزینه ۵۰ درصدی تمامی خدمات متنوع درمانی و زیبایی دندان را برای داشتن لبخندی زیباتر و سلامت بیشتر دهان و دندان خود استفاده نمایید. با تهیه کارت تخفیف دندانپزشکی، می‌توانید به راحتی فهرستی از دندانپزشکان متخصص را در اختیار داشته و بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.

کارت تخفیف دندانپزشکی

کارت تخفیف دندانپزشکی

چه عواملی باعث از بین رفتن دندان نیش می‌شود؟!

دندان نیش به عنوان یک دندان تک ریشه‌ای از استحکام و سلامت بالایی برخوردار است و به ندرت دچار آسیب‌‌های جدی می‌شود. اما عوامل گوناگونی مثل ضربه شدید و سنگین، پوسیدگی و بیماری‌های لثه می‌تواند باعث از بین رفتن و نابودی دندان نیش شود، همچنین هستند افرادی که به‌طور ارثی یا به دلیل کج بودن جهت رویش و ضعیف بودن نیروی رویش دندان کلا دندان نیش ندارند؛ در این صورت ایمپلنت دندان بهترین راه برای جایگزینی دندان نیش می‌باشد.

قیمت ایمپلنت دندان جلو فک بالا چقدر است؟

عوارض از دست دادن دندان نیش

خالی بودن جای دندان نیش می‌تواند عوارض مختلفی را به همراه داشته باشد که باعث ناراحتی فرد می‌شود. از عوارض عمده از دست دادن دندان نیش می‌توانیم موارد زیر را نام ببریم:

  • مشکل در جویدن غذا‌هایی مثل گوشت و سبزیجات
  • کاهش سلامت گوارش
  • تحت فشار قرار گرفتن دندان‌های اطراف و شکستن و آسیب دیدن آن‌‌ها
  • برهم خوردن تعادل تناسب دهان
  • مشکل در صحبت کردن
  • افزایش احتمال بروز بیماری‌های پریودنتال مانند پیوره
  • از دست دادن گیرایی طرح لبخند در زمان خندیدن و صحبت کردن

با تکمیل فرم این وبلاگ مشاوره رایگان دریافت نمایید!

مطالعه درباره روش های کاشت دندان

بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت

با در نظر داشتن هزینه های بسیار بالای ایمپلنت دندان، داشتن بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت که بتواند درصد قابل توجهی از هزینه های بالقوه و مرتبط با آن را پوشش دهد قطعا بسیار کمک کننده خواهد بود. شما با داشتن این بیمه میتوانید به بهترین متخصصان ایمپلنت دسترسی داشته باشید و از خدمات با کاهش هزینه 30 درصدی مهراز کارت برای ایمپلنت و همچنین سایر خدمات با کاهش هزینه 50% بهره مند شوید.

جراحی لثه برای ایمپلنت چه مزایا و معایبی دارد؟

بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت

بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت

ایمپلنت دندان نیش

چگونگی مراحل و زمان‌بندی هر مرحله درمانی بسته به شرایط شخص متفاوت می‌باشد، اما روش معمول آن شامل مراحل زیر است:

۱- ارزیابی و بررسی: در این مرحله دندانپزشک با گرفتن عکس‌های رادیوگرافی و انجام آزمایشات تشخیصی به بررسی سلامت دهان و فک بیمار می‌پردازد.

۲- آماده‌سازی استخوان: اگر استخوان فک از سلامت و استحکام کافی برخوردار نباشد پیش از شروع کاشت دندان پزشک با فن‌آوری‌های جدید به تقویت استخوان فرد می‌پردازد.

۳- جراحی کاشت ایمپلنت: در این جراحی متخصص یک حفره در داخل لثه و فک ایجاد کرده و ایمپلنت تیتانیومی را به عنوان پایه در استخوان جایگذاری می‌کند.

۴- جایگذاری پروتز دندان: بعد از گذشت ۳ تا ۶ ماه و تایید سازگاری ایمپلنت با استخوان فک، پروتز دندان که عموما از جنس سرامیک است و ظاهری شبیه دیگر دندان‌های‌تان دارد روی ایمپلنت قرار داده می‌شود.

۵- معاینه‌های دوره‌ای: برای اطمینان از سلامت دهان و دندان و پیشگیری از عوارض ایمپلنت دندان نیش معاینه‌های دوره‌ای را فراموش نکنید.

مراجعه به متخصص ایمپلنت دندان در مراکز درمانی مهراز کارت

عوارض ایمپلنت دندان نیش

عوارض ایمپلنت دندان نیش

عوارض ایمپلنت دندان نیش

ایمپلنت کردن دندان نیش عموما عوارض جدی و به‌خصوصی را به دنبال ندارد، اما گاها ممکن است به دلیل مراقبت‌های نادرست یا اشتباهات پزشکی دندان نیش ایمپلنت شده شما دچار مشکلاتی گردد، در ادامه قصد داریم شما را با عوارض ایمپلنت دندان نیش آشنا کنیم.

  • عفونت در محل ایمپلنت

یکی از عوارض ایمپلنت کردن دندان، عفونت در محل ایمپلنت است. این عفونت می‌تواند به عنوان یک واکنش به وارد شدن جسم خارجی به بدن، یا ناشی از عدم رعایت بهداشت مناسب در زمان یا پس از جراحی باشد. علائم عفونت شامل قرمزی، تورم، درد و خروج عفونت از محل ایمپلنت است. در صورت بروز عفونت، ممکن است به درمان با آنتی‌بیوتیک، یا حتی برداشتن ایمپلنت و انجام دوباره درمان نیاز داشته باشید.

  • آسیب به عصب‌ها

در برخی موارد ممکن است ایمپلنت دندان به ساختارهای عصبی اطراف آسیب بزند و باعث درد و حساسیت در لثه، چانه یا لب شود. این می‌تواند به‌ دلیل‌ نزدیکی ایمپلنت به یک عصب و فشار بر آن باشد. در صورت رخ دادن این عارضه احتمالا متخصص برای کاهش علائم یا جلوگیری از آسیب بیشتر ایمپلنت را بردارد.

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

  • مشکلات در اتصال ایمپلنت

در برخی موارد، ممکن است ایمپلنت به درستی به استخوان فک متصل نشود یا پس از مدتی اتصال‌اش را از دست بدهد. این موضوع، با نام شکستگی اتصال استخوانی شناخته می‌شود و می‌تواند بر اثر فشار بیش از حد بر روی ایمپلنت، وجود بیماری استخوان‌ یا پایین بودن مهارت متخصص در جراحی ایجاد شود. در صورت بروز این مشکل به برداشتن ایمپلنت و کاشت دوباره آن نیاز است.

  • واکنش بدن به مواد ایمپلنت

بدن برخی افراد به جنس ایمپلنت دندان واکنش‌های سیستمیک مثل خستگی، درد مفاصل، بیماری پوستی و سر درد یا خارش و ترشح از محل اتصال ایمپلنت را نشان می‌دهد. در این شرایط متخصص ایمپلنت گذاشته شده را با یک ایمپلنت از جنس جدید جایگزین می‌کند.

تخفیف کارت پزشکی و دندانپزشکی

شما میتوانید با دریافت تخفیف کارت پزشکی و دندانپزشکی تا 50% در هزینه های درمانی و زیبایی دندانپزشکی خود صرفه جویی کرده و امکان استفاده از خدمات پزشکان و دندانپزشکان متخصص در سراسر کشور را داشته باشید. در نتیجه همه افرادی که نیاز به دریافت خدمات دندانپزشکی دارند میتوانند در رابطه با هزینه های گزاف دندانپزشکی و دریافت خدمات از پزشکان زبده اطمینان خاطر داشته باشند.

تخفیف کارت پزشکی و دندانپزشکی

تخفیف کارت پزشکی و دندانپزشکی

نتیجه‌گیری

در این مقاله با عوارض ایمپلنت دندان نیش آشنا شدید، برای پیشگیری از مشکلات احتمالی نامبرده شده به دستورالعمل‌های پزشک متخصص خود پایبند باشید و قبل از اقدام از مهارت و تخصص پزشک اطمینان حاصل نمایید.

منابع: الهام گرفته از مجموعه مقالات بین المللی ISI درباره ایمپلنت دندان

دانلود PDF مقاله

نظرات

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  1. سلام کدوم یکی از دکترهای مهراز برای ایمپلنت خوبه؟

    1. سلام تمامی دکتران مهراز متخصص و ماهر هستند

  2. سلام تعرفه ایمپلنت با مهراز کارت رو میفرمایید

    1. سلام لینک تعرفه خدمت شما

  3. مطلب مفیدی بود ممنون

.

دریافت مشاوره رایگان درمانی

.