عوارض عصب کشی دندان جلو چیست؟

عوارض عصب کشی دندان جلو

عوارض عصب کشی دندان جلو

عموما سلامت دندان‌های جلو مهم‌تر از سایر دندان‌هاست. چون در ناحیه زیبایی دهان قرار دارند و می‌توانند تاثیر به سزایی در گیرایی چهره و افزایش اعتماد به نفس فرد داشته باشند. به همین دلیل، وقتی نیاز به عصب کشی دندان‌های جلو پیش می‌آید، بسیاری از افراد نگرانی هایی درباره عوارض عصب کشی دندان جلو، روند درمان و ماندگاری دندان‌ها دارند. در این مقاله از مهراز کارت سعی کردیم به سوالات شایع در زمینه عوارض عصب کشی دندان جلو پاسخ دهیم، پس تا انتهای مقاله با ما همراه بمانید.

با تهیه بیمه دندانپزشکی میتوانید تعرفه دندانپزشکی درمانی و زیبایی خود را تا 50% کاهش دهید …

آیا دندان‌های جلو را می‌توان عصب کشی کرد؟

به طور کلی می‌توان گفت که دندان‌های جلو نیز همانند سایر دندان‌ها از ساختار مشابهی تشکیل شده‌اند. آنها دارای عصب و بافت‌های مختلفی هستند. که در کانال دندان جای می‌گیرند. این مجموعه شامل عروق خونی، اعصاب و پالپ است. از این رو، دندان‌های جلو نیز در معرض خطرات و آسیب‌های مختلفی از جمله پوسیدگی قرار دارند. عواملی مانند پوسیدگی‌های گسترده، ترک در دندان، سایش شدید دندانی، عفونت عصب دندان، ابسه دندان، درد و عفونت مجدد پس از عصب‌کشی دندان و درمان ریشه دندان ممکن است نیازمند درمان دندان‌های جلو باشند. پس می‌توان به طور خلاصه گفت که دندان‌های جلو همانند سایر دندان‌ها در معرض خطرات و مشکلات مشابهی قرار دارند. و نیازمند مراقبت و درمان مناسب هستند.

داروی گیاهی برای کشتن عصب دندان چیست؟

نشانه‌های نیاز به عصب کشی در دندان‌های جلو چیست؟

درد دندان‌های جلویی می‌تواند نشانه‌ای از آسیب به عصب دندان باشد. این درد ممکن است به صورت مداوم، متناوب، لحظه‌ای یا هنگام جویدن و مصرف غذا و نوشیدنی‌های گرم یا سرد احساس شود. از علائم دیگری که می‌توانند بیانگر آسیب عصبی دندان جلو باشد می‌توان به لب پر شدن دندان، سوزش لثه، تورم یا آبسه لثه، شکستگی یا لق شدن دندان، تغییر رنگ‌ دندان به دلیل عفونت پالپ و ترشحات چرکی از دندان یا لثه اشاره داشت. در صورت بروز این علائم، لازم است هرچه سریعتر به دندانپزشک مراجعه کنید تا با معاینه و آزمایشات لازم، علت دقیق مشخص و درمان مناسب انجام شود.

عوارض عصب کشی دندان جلو

  • درد: عموم درمان‌های پزشکی با درد همراه هستند. ولی هیچ جای نگرانی نیست. چون دندانپزشک متخصص با بی‌حسی‌های مناسب درد را به حداقل می‌رساند و برای بعد از عصب کشی نیز مسکن‌ها و دستورات لازم را می‌دهد. اما اگر بعد از عصب کشی درد‌های مداوم و شدیدی را تجربه کردید حتما باید به پزشک مراجعه کنید چون نشان دهنده وجود عفونت یا مشکلات دیگر است.
  • تورم: کمی تورم در ناحیه عصب کشی دندان یک واکنش التهابی به جراحی است که عموما موقتی و قابل کنترل می‌باشد.
  • حساسیت: عموما بعد از عصب کشی، دندان‌های جلو نسبت به هوا، نوشیدنی یا غذاهای سرد و گرم حساسیت پیدا می‌کنند که به دلیل نارک‌تر شدن دندان اتفاق می‌افتد و به مرور زمان با پر کردن و روکش کردن دندان‌ها برطرف می‌گردد.
  • عفونت: عفونت دندان‌ عصب کشی شده با علائمی مثل تورم، درد، حرارت، ترشح چرک و… همراه است. عفونت در اغلب اوقات به دلیل مراقبت‌های نادرست شما ارتفاق می‌افتد که با مراجعه مجدد به دندانپزشک قابل حل است.
  • تغییر رنگ ساختار دندان: در عصب کشی دندان‌های جلو بخش‌های پوسیده دندان برداشته می‌شود. و حذف این پوسیدگی‌ها می‌تواند روی رنگ دندان شما تاثیر گذار باشد.
  • بو و طعم بد دهان: اگر بعد از عصب کشی دندان جلو بوی نامطلوب و طعم غیر طبیعی در دهان شما به وجود آمد و در طی چند روز آینده بهتر نشد حتما به پزشک اطلاع دهید.
  • درد در صورت و گردن: یکی از عوارض بسیار نادر عصب کشی دندان‌ها درد در صورت و گردن است، این درد می‌تواند نشان دهنده یک عفونت گسترده در ناحیه صورت باشد.

طریقه مهار کردن ترس از عصب کشی دندان

عوارض عصب کشی دندان جلو

عوارض عصب کشی دندان جلو

نحوه عصب کشی دندان جلو

۱- ارزیابی و تشخیص: در ابتدا، دندانپزشک با بررسی عکس رادیوگرافی دندان، زمینه‌ای از حالت ریشه دندان و میزان پوسیدگی را بدست می‌آورد. سپس، دندان بیمار را بی‌حس می‌کند.

۲- ایجاد حفره و پاکسازی: پس از تشخیص، دندانپزشک پوسیدگی را از دندان حذف می‌کند و حفره‌ای برای دسترسی به عصب دندان ایجاد می‌کند.

۳- تعیین طول ریشه: با استفاده از ابزارهایی مانند اپکس فایندر و رادیوگرافی، دندانپزشک طول ریشه دندان را تعیین می‌کند. این مرحله بسیار حساس است و دقت بالا نیاز دارد.

۴- پاکسازی کانال دندان: در این مرحله، کانال دندان با استفاده از فایل‌های دستی یا روتاری پاکسازی می‌شود. این کار باعث از بین بردن باکتری‌ها و ضایعات موجود در کانال می‌شود.

۵- خشک کردن کانال: پس از پاکسازی، کانال دندان به‌طور کامل خشک می‌شود.

۶- پر کردن کانال ریشه: در نهایت، کانال ریشه دندان با استفاده از مواد پرکننده و جایگزین پر می‌شود. تا از ورود باکتری‌ها به داخل کانال جلوگیری شود.

ایمپلنت کردن دندان‌های جلو

اگر آسیب دیدگی و پوسیدگی دندان‌های جلو زیاد باشد، دیگر عصب کشی کارساز نخواهد بود. و شما‌ برای جلوگیری از گستردگی پوسیدگی و رسیدن آن به فک، به درمان‌های اساسی‌تری مثل کشیدن دندان نیاز دارید. ایمپلنت به عنوان یک کاشت ثابت، با ظاهر طبیعی و عملکرد مشابه با دندان می‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد.

ایمپلنت دندان یک درمان زمان‌بر و گران است. که طی آن پزشک با جراحی پایه ایمپلنت را در استخوان فک جایگذاری می‌کند. بعد از ادغام ایمپلنت با استخوان روکش گذاری انجام می‌شود. تا ایمپلنت ظاهری طبیعی و شبیه به دندان پیدا کند.

عصب کشی دندان را با کاهش هزینه 50 درصدی مهراز کارت انجام دهید!

روکش دندان ایمپلنت چقدر طول میکشد؟

مدت زمان لازم برای روکش دندان ایمپلنت می‌تواند متفاوت باشد. چون به عوامل مختلفی بستگی دارد. به طور میانگین مراحل قالب‌گیری، ساخت و نصب روکش یا پروتز ایمپلنت در ۲ جلسه انجام می‌شود. و مدت زمان آن معمولاً بین ۳ روز تا ۲ هفته است. اما این مدت زمان ممکن است بستگی به عواملی مانند سرعت لابراتوار، روش قالب‌گیری و نوع و تعداد روکشها داشته باشد. مدت زمان جلسه قالب‌گیری ایمپلنت نیز حدود ۵ تا ۱۵ دقیقه می‌باشد. اما دقت کنید که این مقادیر تقریبی هستند. و ممکن است در موارد خاص، مدت زمان بیشتر یا کمتری نیاز باشد.

نتیجه گیری

در این مقاله به طور گسترده به عوارض عصب کشی دندان جلو پرداختیم. بهتر است بدانید که این عوارض احتمالی و نادر است. و جای هیچ نگرانی نیست. شما عزیزان می‌توانید با مراجعه به دندانپزشکان متخصص، و کلینیک‌های معتبر، با اطمینان خاطر بیشتر، و تجربه حداقلی درد و عارضه به درمان بپردازید.

نظرات

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  1. سلام هزینه عصب کشی با مهراز کارت چقدر میشه ؟

    1. سلام لطفا روی کلمه "تعرفه عصب کشی دندان" کلیک کنید

  2. جالبه من نمیدونستم که عوارض هم داره ممنون بابت مطلب مفیدتون

    1. سلام ممنون از نظر شما

  3. خیلی عالی بود

دریافت مشاوره رایگان درمانی

.

دریافت مشاوره رایگان درمانی

.