ریختن دیواره دندان پر شده
شکستن یا ریختن دیواره دندان پر شده، یک وقوع غیرمنتظره است که باعث نگرانی ما میشود. معمولا فشار زیاد در هنگام جویدن غذاهای سفت باعث لغزش پرکننده میشود. اما بدترین اتفاق هنگامی رخ میدهد که پرکننده یا روکش دندان به علت پوسیدگی دندان خارج میشود. در این حالت، پایه دندان آسیب میبیند و باعث میشود پرکننده یا روکش دندان حمایت خود را از دست دهد و از دهان بیرون بیفتد. با توجه به اهمیت حفظ ترمیمهای دندانی، در این مقاله به بررسی روشهای موثری برای ریختن دیواره دندان پرداختهایم.
با تهیه بیمه دندانپزشکی میتوانید تعرفه دندانپزشکی درمانی و زیبایی خود را تا 50% کاهش دهید …
در این مقاله میخوانید:
===>دلایل ریختن دیواره دندان پر شده
===>علائم خطرناک بعد از پر کردن دندان
===>جلوگیری از ریختن دیواره دندان پر شده
دلایل ریختن دیواره دندان پر شده
عواملی که ممکن است منجر به ریختن دیواره دندان پر شده شوند، میتوانند شامل موارد زیر باشند:
- کیفیت پایین مواد ترمیمی دندان: استفاده از مواد پرکننده نامناسب و کیفیت پایین میتواند به ضعف ماندگاری ترمیمها و در نتیجه ریختن آنها منجر شود.
- حرفهای نبودن دندانپزشک: انتخاب یک دندانپزشک حرفهای و با تجربه بسیار حائز اهمیت است. در صورتی که ترمیم دندان به درستی انجام نشود، پس از مدت کوتاهی میریزد.
- پوسیدگی مجدد دندان: اگر پوسیدگی در نزدیکی ترمیم دندان رخ دهد، احتمال ریختن پرکننده افزایش مییابد. بازسازی نامناسب حفره دندان میتواند باعث کاهش چسبندگی مواد ترمیمی و ریختن دیواره دندان پر شده شود.
- عدم رعایت بهداشت دهان و دندان: نگهداری بهداشت دهان و دندان، از جمله تمیزی منظم و مسواک زدن، مصرف مواد غذایی سالم و مراجعه منظم به دندانپزشک، اهمیت بسیاری در جلوگیری از ریختن دیواره دندان پر شده دارد.
- شکنندگی بالای دندان: در برخی موارد، دندان ممکن است به روکش نیاز داشته باشد، اما این روکش انجام نشده باشد. در نتیجه، دندان آسیب پذیرتر میشود و احتمال ریختن پرکننده آن افزایش مییابد.
ترمیم دندان (پر کردن دندان) با انواع مواد با کاهش هزینه 50 درصدی مهراز
تاثیر کیفیت پرکردگی دندان بر ریختن دیواره آن
قطعا یکی از عواملی که میتواند بر ریختن زودهنگام دندان موثر باشد کیفیت مواد پرکردنی میباشد. در صورتیکه ماده پر کردنی با مواد بی کیفیت و یا حتی توسط فرد غیر حرفه ای انجام شود احتمال ریختن دیواره آن بالا میرود. برخی از موادی که میتوانند برای پرکردن دندان قابل قبول باشند شامل:
- کامپوزیت رزینی
- آمالگام
- سرامیک
- گلاس آینومر
- پلیکریلیک
در نهایت باید بدانید که مناسب ترین ماده برای پرکردن دندان ها بسته به نظر پزشک و همچنین وضعیت دندان های شما انجام خواهد شد.
کارت تخفیف دندانپزشکی
شما با داشتن کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز میتوانید کاهش هزینه ۵۰ درصدی تمامی خدمات متنوع درمانی و زیبایی دندان را برای داشتن لبخندی زیباتر و سلامت بیشتر دهان و دندان خود استفاده نمایید. با تهیه کارت تخفیف دندانپزشکی، میتوانید به راحتی فهرستی از دندانپزشکان متخصص را در اختیار داشته و بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.
اقدامات لازم بعد از ریختن دیواره دندان پر شده
با انجام به موقع اقدامات زیر و مراجعه به دندانپزشک، مشکل ریختن دیواره دندان پر شده بررسی و درمان خواهد شد. همچنین، دندانپزشک شما بهترین راهنمایی را در مورد درمان و محافظت از دندانهایتان ارائه خواهد داد.
- تماس با دندانپزشک: بلافاصله با دندانپزشک خود تماس بگیرید و وقت مراجعه را ترتیب دهید. بهتر است تا زمان مراجعه به دندانپزشک، دهان خود را با آب نمک بشویید تا اطمینان حاصل شود که هیچ پرکنندهای در دهان باقی نمانده است.
- استفاده از پرکننده موقت: میتوانید از پرکننده موقت استفاده کنید. این پرکنندهها در داروخانهها موجود هستند و میتوانید آن را در حفره دندانی که پرکننده از بین رفته است قرار دهید. این پرکننده موقت به طور موقت دندان و عصب را محافظت میکند، اما باید به مدت زمان کوتاهی (کمتر از یک هفته) استفاده شود.
- اجتناب از جویدن با دندان آسیب دیده: باید از جویدن با دندانی که دیواره آن ریخته است، اجتناب کنید. جویدن با دندان آسیب دیده میتواند به شما درد و آسیب بیشتری وارد کند.
- مداوای درد: اگر درد دارید، میتوانید از داروهای ضد درد بدون نسخه مانند ایبوپروفن استفاده کنید یا با قرار دادن یک کمپرس سرد در نزدیکی دندان آسیب دیده، درد را کاهش دهید.
آشنایی با نحوه پر کردن دندان جلو …
علائم خطرناک بعد از پر کردن دندان
بعد از پر کردن دندان، باید به علائم و نشانههای زیر توجه کنید و در صورت وجود آنها، به دندانپزشک خود مراجعه نمایید:
- مشاهده ترک در مواد پر کننده: اگر مواد پر کننده در دندان شما ترک خورده یا کامل از بین رفته است، باید به دندانپزشک مراجعه کنید. این ممکن است نشانه دهنده عدم استحکام مواد باشد.
- حساسیت زیاد در دراز مدت همراه با درد: اگر بعد از پر کردن دندان، حساسیت زیاد و درد در محل پر شده احساس میکنید و این علائم برای مدت طولانی ادامه دارند، باید به دندانپزشک مراجعه کنید. این ممکن است نشان دهنده عفونت یا مشکل دیگر در دندان باشد.
- احساس نفوذ مایعات و خوراکیها به اطراف ماده پر کننده: اگر احساس میکنید که مایعات و خوراکیها به اطراف ماده پر کننده درون دندان نفوذ میکنند یا مواد لق میزند، یعنی مواد پرکننده چسبندگی کافی را به سطح دندان ندارند.
قیمت پر کردن دندان با مواد سیاه با کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز چگونه است؟
بهترین کارت تخفیف دندانپزشکی
قطعا از مهمترین ویژگی هایی که میتوان برای یک کارت تخفیف دندانپزشکی نام برد، میزان پوشش دهی آن است که در این میان کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز با پوشش ۵۰ درصدی به عنوان بهترین کارت تخفیف دندانپزشکی از سوی کاربران، شناخته شده است.از دیگر ویژگیهای بهترین کارت تخفیف دندانپزشکی میتوان به سرعت و سهولت در استفاده، پوشش وسیع خدمات دندانپزشکی و تخفیفهای متنوع اشاره کرد. به علاوه مهراز کارت بدون پرداخت هزینه ماهانه و تنها با پرداخت یک هزینه سالانه بسیار جزئی ارائه میشود که از لحاظ مالی نیز برای شما بسیار کمک کننده خواهد بود.
آیا پر کردن دندان بعد از عصب کشی ضروری است؟
جلوگیری از ریختن دیواره دندان پر شده
اطمینان حاصل کنید که از خدمات یک دندانپزشک ماهر و با تجربه استفاده میکنید. دندانپزشک با تکنیکهای صحیح پرکردن و روکش کردن دندانها آشنا بوده و کار را دقیق و با استفاده از مواد باکیفیت انجام میدهد. استفاده از مواد با کیفیت پایداری را افزایش و ریسک ریختن روکش را کاهش میدهد.
در برخی موارد، پس از عصب کشی دندان، ممکن است نیاز به زمان برای بهبود و آرامش عصب دندان باشد. بنابراین، منتظر بمانید تا دندانپزشک شما بگوید که زمان مناسبی برای پرکردن دندان فراهم شده است. پس از پر کردن دندان، دستورالعملهای دندانپزشک را به دقت دنبال کنید. این شامل رعایت مراقبتهای دهانی، مصرف غذا و نوشیدنیهای مناسب و همچنین اجتناب از فعالیتهایی مانند جویدن قوی و استفاده از دندانها به عنوان ابزار برای باز کردن اشیاء سخت است.
ترمیم دندان با 50% کاهش هزینه با مهراز کارت
انواع مواد پرکننده
در زمینه پرکردن دندان، انواع مواد پرکننده متنوعی وجود دارند. هر نوع ماده پرکننده دارای ویژگیها و کاربردهای خاصی است. برخی از انواع مواد پرکننده عبارتند از:
آمالگام:
این نوع ماده پرکننده شامل آلیاژهای آمالگام است که از ترکیب فلزات مختلفی مانند جیوه، نقره، قلع، و مس تشکیل شده است. آمالگام معمولاً برای پر کردن دندانهای پشتی استفاده میشود و مقاومت بالا و بازدهی خوبی دارد.
رزین کامپوزیت:
این نوع ماده پرکننده شامل ترکیباتی از رزینهای مصنوعی و ذرات کوچک پرکننده است. رزین کامپوزیت به طور گسترده برای پرکردن دندانهای جلویی استفاده میشود. این ماده قابل تطبیق با رنگ دندانها است و ظاهر طبیعی را به دندانها برمیگرداند.
آمالگام کامپوزیت و ریختن دیواره دندان پر شده:
این نوع پرکننده متشکل از ترکیب آمالگام و رزین کامپوزیت است. آمالگام کامپوزیت مزایای هر دو نوع ماده را در خود جای داده است. این ماده پرکننده عموماً برای پرکردن دندانهای پشتی استفاده میشود و مقاومت بالا و ظاهر طبیعی را به دندانها میبخشد.
طلا:
طلا فلز گران قیمتی است که از گذشته به عنوان یک ماده پرکننده استفاده میشود. طلا هیچگونه حساسیت آلرژیک ایجاد نمیکند و به مراتب طول عمر بیشتری از سایر مواد پرکننده دارد.
بیمه دندانپزشکی نامحدود خانواده
بیمه دندانپزشکی نامحدود خانواده با پوشش ۵۰ درصد هزینه های درمانی و زیبایی دندانپزشکی هزینه های سرسام آور این خدمات را کاهش داده و همه اعضای خانواده را بدون در نظر گرفتن محدودیت سنی، مورد حمایت قرار میدهد. از دیگر ویژگی های برتر بیمه دندانپزشکی نامحدود خانواده مهراز کارت میتوان به استفاده نامحدود و بدون سقف و مرز از خدمات اشاره کرد که این امر به این معنی است که شما میتوانید به تعداد دفعات نامحدود و با مبالغ بدون سقف از این خدمات استفاده نمایید.
سخن پایانی
در این مقاله از مهراز کارت به طور گستردهای به موضوع ریختن دیواره دندان پر شده پرداخته شد. ریختن دیواره دندان پر شده برای هر کسی میتواند اتفاق بیافتد ولی مهم است که شما با روکش کردن آن و استفاده صحیح از بروز این اتفاق جلوگیری نمایید.
منابع: الهام گرفته از مجموعه مقالات بین المللی ISI درباره پر کردن دندان
سلام خسته نباشید تعرفه ترمیم دندان چقدره؟
سلام تعرفه ترمیم خدمت شما
خیلی عالی بود ممنون
بعد از گرفتن بیمه میشه بلافاصله ازش استفاده کرد؟
سلام بله
ویزیت رایگانه یا هزینه داره؟
سلام بله رایگانه
سلام وقت بخیر میخواستم بدونم منکه از مسواک برقی استفاده میکنم لثه ام تحلیل میره؟
سلام خیر