مراحل کشیدن دندان

مراحل کشیدن دندان

به طور کلی برخی افراد با شنیدن اسم دندانپزشکی و به خصوص کشیدن دندان، میترسند. و این کار برای آنها مانند کابوسی است که برای بسیاری از افراد همراه با استرس و ترس میباشد. اما گاهی اوقات، به عنوان آخرین راه حل برای رهایی از شر درد و عفونت، الزامی می‌شود. در این مقاله از مهراز کارت، سفری به دنیای دندانپزشکی خواهیم داشت. و در مورد مراحل مختلف کشیدن دندان به طور کامل صحبت می‌کنیم.

با تهیه بیمه دندانپزشکی میتوانید هزینه دندانپزشکی درمانی و زیبایی خود را تا 50% کاهش دهید …

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

در این مقاله میخوانید:

===>مراحل کلی کشیدن دندان

===>عوارض احتمالی کشیدن دندان

===>مراقبت پس از کشیدن دندان

دلایل رایج کشیدن دندان

قبل از اینکه درمورد مراحل کشیدن دندان صحبت کنیم، بهتر است نگاهی اجمالی به دلایل رایج این عمل بیاندازیم:

پوسیدگی شدید:

اگر پوسیدگی به عصب دندان برسد و با روش‌های درمانی مثل عصب‌کشی قابل ترمیم و نگهداری نباشد. کشیدن دندان آخرین راه حل موجود برای شما خواهد بود.

عفونت:

عفونت‌های دندانی که به لثه و استخوان فک برسند، می‌توانند خطرناک و نگران کننده باشند. و کشیدن دندان عفونی در این شرایط، ضروری خواهد بود.

دندان‌های نهفته:

دندان‌هایی که به طور کامل از لثه خارج نشده باشند و زیر لثه یا استخوان فک گیر کرده‌اند، می‌توانند منجر به درد، عفونت و آسیب به دندان‌های مجاور شوند. در این موارد میتوان دندان عقل رانمونه خوبی دانست که کشیدن آن راه حل درستی است.

کمبود فضای دندانها:

گاهی اوقات، به دلیل کمبود فضا در دهان، برای مرتب سازی دندان‌ها و انجام ارتودنسی، نیاز به کشیدن تعدادی دندان‌ها وجود دارد.

دندان‌های عقل:

دندان‌های عقل که به طور نهفته یا نامناسب در دهان رشد می‌کنند، می‌توانند باعث درد، عفونت و آسیب به دندان‌های مجاور شوند. در این موارد، کشیدن دندان عقل می‌تواند راه حلی درست و کارآمد باشد.

آسیب‌دیدگی:

دندان‌هایی که به شدت شکسته، ترک خورده یا از بین رفته‌اند، ممکن است قابل ترمیم و نگهداری نباشند. و نیاز به کشیدن  و خارج شدن از دهان داشته باشند.

کشیدن دندان و جراحی دندان های خود را با 50% کاهش هزینه به پزشکان متخصص و با تجربه مهراز کارت بسپارید…

[gravityform id=”31″ title=”true” description=”true”]

[ps2id id=’مراحل کلی کشیدن دندان’ target=”/]

مراحل کلی کشیدن دندان

مراحل کلی کشیدن دندان به شرح زیر است:

  1. معاینه و نیاز به عکس‌برداری: در قدم اول دندانپزشک با معاینه دقیق دهان و دندان شما همراه با عکس از لزوم کشیدن دندان و شرایط آن مطمئن میشود. سپس، ممکن است عکس‌برداری با اشعه ایکس برای بررسی بهتر وضعیت دندان و ریشه آن را برای شما پیشنهاد کند.
  1. بیحسی: برای جلوگیری از درد زیاد، دندانپزشک شما از تزریق بی‌حسی موضعی یا بی‌حسی عمومی استفاده می‌کند. بی‌حسی موضعی، اطراف دندانتان را بی‌حس می‌کند، در حالی که با بی‌حسی عمومی شما به طور کامل به خواب می‌روید و درواقع بیهوش خواهید شد.
  2. شل کردن دندان: با استفاده از ابزارهای مخصوص، دندانپزشک الیاف اطراف دندان شما را شل می‌کند تا دندان برای خارج شدن آماده شود.
  3. خارج کردن دندان: در این مرحله، دندانپزشک با استفاده از ابزارهای مخصوص، دندان را به آرامی از لثه و استخوان فک خارج می‌کند.در بعضی موارد، به دلیل قوی بودن ریشه دندان، ممکن است نیاز به تکه تکه کردن دندان باشد.
  4. تمیز کردن محل: پس از خارج کردن دندان از لثه، دندانپزشک حفره خالی مدنظر را به طور کامل تمیز می‌کند و از لخته شدن خون اطمینان حاصل می‌کند.
  5. بخیه زدن: در بعضی موارد، دندانپزشک برای بستن لثه از بخیه زدن آن استفاده می‌کند.
  6. مراقبت‌های بعد از کشیدن دندان: دندانپزشک دستورات لازم مربوط به مراقبت‌های بعد از کشیدن دندان را به شما ارائه می‌دهد. این دستورات شامل مواردی مانند تجویز داروهای مسکن، استفاده از کمپرس سرد، پرهیز از خوردن غذاهای سفت و جویدن با سمت مخالف دهان، استراحت کافی و عدم استعمال دخانیات می‌شود.

آشنایی با مزایا و معایب کشیدن دندان عقل

مراحل کشیدن دندان

مراحل کشیدن دندان

انواع روش‌های کشیدن دندان

در این بخش به دو روش کلی برای کشیدن دندان خواهیم پرداخت:

  • کشیدن دندان ساده: این روش برای دندان‌هایی که به راحتی قابل مشاهده و دسترسی هستند، استفاده میشود.
  • جراحی دندان: این روش شامل دندان هایی میشود که نهفته، عمیق یا ریشه‌های پیچیده ای دارند. در این روش، ممکن است دندانپزشک نیاز به ایجاد برش در لثه و استخوان فک پیدا کند.

[ps2id id=’عوارض احتمالی کشیدن دندان’ target=”/]

عوارض احتمالی کشیدن دندان

مانند هر عمل جراحی، کشیدن دندان نیز ممکن است با عوارض جانبی نیز همراه باشد. این عوارض معمولاً خفیف و موقتی هستند و با مراقبت‌های بعد از کشیدن دندان قابل کنترل می‌باشند که نگران کننده نیست.

روش های تشخیص دندان عقل نهفته چیست؟

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

[ps2id id=’مراقبت پس از کشیدن دندان’ target=”/]

مراقبت پس از کشیدن دندان

مراقبت‌های اولیه پس از کشیدن دندان:

  • گاز استریل: پس از کشیدن دندان، دندانپزشک یک گاز استریل را روی محل زخم قرار می‌دهد. این گاز را تا زمانی که به طور کامل با خون لخته شده آغشته شود، در دهان خود نگه دارید (حدود 30 دقیقه). پس از آن، گاز را به آرامی بردارید.
  • کنترل خونریزی: در 24 ساعت اول پس از کشیدن دندان، از تف کردن، مکیدن یا نوشیدن با نی خودداری کنید، زیرا این کار می‌تواند باعث خونریزی مجدد شود.
  • کاهش درد و تورم: برای کاهش درد و تورم، از داروهای مسکن تجویز شده توسط دندانپزشک خود استفاده کنید. همچنین می‌توانید از کمپرس سرد استفاده کنید و آن را به مدت 10 تا 20 دقیقه در فواصل زمانی 2 تا 3 ساعته روی صورت خود در ناحیه‌ای که دندان کشیده شده است، قرار دهید.
  • رژیم غذایی: در 24 ساعت اول پس از کشیدن دندان، از غذاهای نرم و خنک مانند سوپ، پوره سیب‌زمینی و ماست استفاده کنید. از خوردن غذاهای سفت، تند، اسیدی و جویدن با سمت دندان کشیده شده خودداری کنید.

بعد از کشیدن دندان چه بخوریم؟

نکات پایانی

قبل از کشیدن دندان، حتماً با یک دندانپزشک مجرب صحبت و مشورت کنید و از تمام گزینه‌های درمانی خود مطلع شوید.

دستورات دندانپزشک را بعد از کشیدن دندان به دقت دنبال کنید تا از بروز عوارض جانبی جلوگیری کنید.

در صورت بروز هرگونه علائم غیرطبیعی بعد از کشیدن دندان، سریعاً به دندانپزشک مربوطه مراجعه کنید.

کشیدن دندان

کشیدن دندان

کارت تخفیف دندانپزشکی

شما با داشتن کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز میتوانید کاهش هزینه ۵۰ درصدی تمامی خدمات متنوع درمانی و زیبایی دندان را برای داشتن لبخندی زیباتر و سلامت بیشتر دهان و دندان خود استفاده نمایید. با تهیه کارت تخفیف دندانپزشکی، می‌توانید به راحتی فهرستی از دندانپزشکان متخصص را در اختیار داشته و بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.

بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت

با در نظر داشتن هزینه های بسیار بالای ایمپلنت دندان، داشتن بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت که بتواند درصد قابل توجهی از هزینه های بالقوه و مرتبط با آن را پوشش دهد قطعا بسیار کمک کننده خواهد بود. شما با داشتن این بیمه میتوانید به بهترین متخصصان ایمپلنت دسترسی داشته باشید و از خدمات با کاهش هزینه 30 درصدی مهراز کارت برای ایمپلنت و همچنین سایر خدمات با کاهش هزینه 50% بهره مند شوید.

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

تخفیف کارت پزشکی و دندانپزشکی

شما میتوانید با دریافت تخفیف کارت پزشکی و دندانپزشکی تا 50% در هزینه های درمانی و زیبایی دندانپزشکی خود صرفه جویی کرده و امکان استفاده از خدمات پزشکان و دندانپزشکان متخصص در سراسر کشور را داشته باشید. در نتیجه همه افرادی که نیاز به دریافت خدمات دندانپزشکی دارند میتوانند در رابطه با هزینه های گزاف دندانپزشکی و دریافت خدمات از پزشکان زبده اطمینان خاطر داشته باشند.

منابع: الهام گرفته از مجموعه مقالات بین المللی ISI درباره کشیدن دندان

دانلود PDF مقاله

ادمین عامری

نظرات

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  1. تعرفه کشیدن دندون رو لطف میکنید؟

    1. سلام وقت بخیر تعرفه کشیدن دندان خدمت شما

  2. سلام ببخشید یک سوال داشتم. عصب کشی دندون برای بچه ها خطر داره؟

    1. سلام خیر

  3. سلام خسته نباشید بعد از کشیدن دندان تا چقدر بعدش میتونم مسواک بزنم؟

    1. سلام وقت بخیر بعد از 24 ساعت میتونید با مسواک نرم مسواک بزنید

  4. سلام میشه بدونم که پرکرن دندون درد داره یا نه؟

    1. سلام خیر به دلیل اینکه بیحسی تزریق میشه

[gravityform id="6" title="true" description="true"]
دریافت مشاوره رایگان درمانی
[gravityform id="6" title="true" description="true"]