مراقبت بعد از پر کردن دندان با کامپوزیت

مراقبت بعد از پر کردن دندان با کامپوزیت

مراقبت بعد از پر کردن دندان با کامپوزیت

آیا می‌دانستید پر کردن دندان با کامپوزیت نیازمند مراقبت‌های ویژه‌ای پس از آن است؟ بسیاری از افراد پس از پر کردن دندان، اشتباهاً تصور می‌کنند که دیگر نیازی به مراقبت‌های خاصی ندارند. اما حقیقت این است که رعایت مواردی مثل پرهیز از خوردن غذاهای سفت و چسبنده، مسواک زدن ملایم، استفاده از نخ دندان و مراجعه به دندانپزشک، نقش بسزایی در حفظ کامپوزیت و جلوگیری از آسیب‌دیدگی آن دارد. در این مقاله با راهنمای کاملی برای مراقبت از دندان پرشده با کامپوزیت آشنا خواهید شد. تا بتوانید بهترین نتیجه را از این روش درمانی بگیرید.

با تهیه بیمه دندانپزشکی میتوانید تعرفه دندانپزشکی درمانی و زیبایی خود را تا 50% کاهش دهید …

کارت تخفیف دندانپزشکی

شما با داشتن کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز میتوانید کاهش هزینه ۵۰ درصدی تمامی خدمات متنوع درمانی و زیبایی دندان را برای داشتن لبخندی زیباتر و سلامت بیشتر دهان و دندان خود استفاده نمایید. با تهیه کارت تخفیف دندانپزشکی، می‌توانید به راحتی فهرستی از دندانپزشکان متخصص را در اختیار داشته و بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.

آیا میدانید اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت امکان پذیر است؟

کارت تخفیف دندانپزشکی

کارت تخفیف دندانپزشکی

۶ نکته مراقبت بعد از پر کردن دندان با کامپوزیت

بعد از انجام درمان پر کردن دندان با کامپوزیت، باید به مراقبت‌های پس از آن توجه کنید. در ادامه، مواردی را که باید به طور دقیق و کامل رعایت کنید، برایتان بیان می‌کنیم…

۱. خودداری از خوردن غذاهای سفت و چسبناک از نکات مراقبت بعد از پر کردن دندان با کامپوزیت

پس از درمان کامپوزیت دندان، بسیار مهم است که از خوردن غذاهای سفت و چسبناک خودداری کنید. این شامل آب‌نبات، آجیل، ژله و سایر غذاهایی است که ممکن است فشار زیادی به دندان‌هایتان وارد کنند. غذاهای سفت ممکن است به نواحی پرکردن شده دندان آسیب برسانند. و حتی باعث شکستن کامپوزیت شوند. همچنین، غذاهای شیرین و چسبناک می‌توانند با پرکردن فضاهای خالی دندان‌های پر شده، منجر به پوسیدگی شوند. بنابراین، برای مراقبت بعد از کامپوزیت دندان، نیاز است رژیم غذایی خود را تغییر دهید.

پیشگیری از ریختن دیواره دندان پر شده چگونه انجام میشود؟

۲. استفاده منظم از مسواک و نخ ‎دندان

برای حفظ بهداشت دهان و دندان‌های سالم پس از پر کردن دندان، استفاده منظم از مسواک و نخ دندان بسیار مهم است. مسواک زدن دندان‌ها پس از پر کردن با ماده کامپوزیت هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد. زیرا ماده کامپوزیت به سرعت خشک می‌شود. بهتر است دندان‌های خود را دو بار در روز با استفاده از یک مسواک نرم، به صورت منظم و دقیق تمیز کنید. همچنین، قبل از خواب، از نخ دندان برای پاکسازی فضاهای بین دندان‌ها استفاده کنید. هنگام استفاده از نخ دندان، مراقب باشید ماده پرکننده ‌دندانی که به‌تازگی پر شده است خارج نشود. با رعایت این مراقبت‌ها، می‌توانید بهداشت دهان و دندان خود را حفظ کرده. و از نتایج درمان پر کردن بهترین بهره را ببرید.

آشنایی با نحوه پر کردن دندان جلو

با تکمیل فرم این وبلاگ مشاوره رایگان دریافت نمایید!

سفید کردن دندان و کامپوزیت دندان جلو با 50% کاهش هزینه کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز

بیمه تکمیلی دندانپزشکی

شما با تهیه بیمه تکمیلی دندانپزشکی مهراز مشمول برخورداری از ۵۰ درصد کاهش هزینه خدمات درمانی و زیبایی دندانپزشکی شده و میتوانید از تمامی خدمات دندانپزشکی با هرهزینه ای بدون سقف و محدودیت در سراسر کشور بهره بگیرید. در صورتی که سایر بیمه نامه ها دارای سقف استفاده از خدمات به صورت سالانه هستند. از اصلی ترین مزایای داشتن بیمه تکمیلی دندانپزشکی مهراز این است که می‌توانید با اطمینان بیشتری در مورد پوشش هزینه‌های ناگهانی و گزاف دندانپزشکی خود دست یابید.

زیبایی دوچندان لبخند شما با کامپوزیت دندان ارزان با بیمه دندانپزشکی مهراز

بیمه تکمیلی دندانپزشکی

بیمه تکمیلی دندانپزشکی

۳. پرهیز از دندان قروچه

پرهیز از فشردن و ساییدن دندان‌ها (قروچه) بسیار مهم است، به ویژه پس از پر کردن دندان با مواد پرکننده. اگر عادت به فشردن و ساییدن دندان‌ها را دارید، ممکن است این عمل به نواحی پر شده دندان‌هایتان آسیب برساند. مواد پرکننده دندان‌ها در برابر فشار حساس هستند و ممکن است ترک بخورند یا شکسته شوند. بنابراین، مهم است که از فشردن و ساییدن دندان‌ها پرهیز کنید و به عادت‌های سالم مراقبت از دندان‌ها توجه داشته باشید. مسواک زدن و استفاده از نخ دندان به طور منظم، مراجعه به دندانپزشک برای بررسی دوره‌ای و رعایت رژیم غذایی سالم از جمله مراقبت‌هایی است که برای حفظ بهداشت دهان و دندان بسیار مهم هستند.

سفید شدن دندان بدون کامپوزیت چگونه انجام میشود؟

۴. احتیاط در هنگام گاز گرفتن و جویدن

بعد از پر کردن دندان، برای جلوگیری از درد فک، بهتر است در ابتدا از جویدن غذا خودداری کنید. همچنین، هنگامی که غذا می‌خورید، دهان خود را بسته نگه داشته و از ورود هوای سرد به دهان جلوگیری کنید، زیرا این می‌تواند باعث حساسیت دندان‌های پرشده شود. علاوه بر این، به مدت ۲ تا ۳ روز باید از خوردن غذاها و نوشیدنی‌های سرد و گرم خودداری کنید. رعایت این نکات اولیه از مراقبت‌های بعد از پر کردن دندان می‌تواند شما را از نیاز به مراجعه مکرر به دندانپزشکی درمانی خلاص کند.

هزینه پر کردن دندان را با مهراز کارت تا 50% کاهش دهید…

مراقبت بعد از پر کردن دندان با کامپوزیت

مراقبت بعد از پر کردن دندان با کامپوزیت

۵. خودداری از مصرف نوشیدنی‌ها و مواد غذایی موثر در لکه‌دارشدن

درست است، کامپوزیت دندان اگرچه برای ایجاد ظاهر طبیعی به دندان کمک می‌کند، اما نسبت به لکه‌دار شدن بسیار حساس است. بنابراین، در مراقبت‌های بعد از کامپوزیت دندان، بهتر است از مصرف مواد و نوشیدنی‌هایی که می‌توانند باعث لکه دارشدن شوند، خودداری داشته باشید. به عنوان مثال، مصرف چای، قهوه، نوشابه، شاه‌توت و چغندر را به حداقل برسانید یا از آنها خودداری کنید. علاوه بر این، برخی مواد غذایی نیز ممکن است بر روی کامپوزیت دندان تاثیر منفی داشته باشند.بهتر است از مصرف مکرر موادی مانند سرکه، ترشی، آبلیمو، ترشی‌جات و مواد غذایی اسیدی که ممکن است باعث خوردگی و آسیب به کامپوزیت شوند، خودداری کنید. همچنین، بهتر است پس از مصرف هرگونه ماده غذایی یا نوشیدنی، دهان خود را بشویید و از طریق شستشوی دهان خود، مواد رنگزا و لکه‌دهنده را از دندان‌ها بردارید.

روش استفاده پودر سفید کننده دندان برای کامپوزیت

۶. عدم مصرف غذا بلافاصله بعد از کامپوزیت

بعد از انجام کامپوزیت دندان، به دلیل بی‌حسی موضعی که به وجود می‌آید، ممکن است لب‌ها و زبان شما تا چند ساعت پس از جلسه دندانپزشکی بی‌حس باقی بمانند. این وضعیت می‌تواند باعث بروز مشکلاتی مثل گازگرفتن یا سوختگی بافت نرم دهان در تماس با غذاهای گرم شود. به همین دلیل، برای جلوگیری از این مشکلات و رفع هرگونه ناراحتی، بهتر است تا چند ساعت ابتدا از مصرف غذا خودداری کنید.

ترمیم دندان با 50% کاهش هزینه با مهراز کارت

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

نکات مهم در خصوص علائم بعد از پر کردن دندان

به طور خلاصه، علائم و نشانه‌هایی که پس از پر کردن دندان باید به آنها توجه کنید عبارتند از: ترک در مواد پرکننده، خوردگی یا خروج کامل ماده پرکننده، حساسیت زیاد و درد در محل پر کردن، تغییر رنگ در محل پر کردن یا دندان‌های اطراف، نفوذ مایعات و خوراکی‌ها به اطراف ماده پرکننده، و لق زدن مواد پرکننده و بلند شدن آن در زمان جویدن غذا. در صورت تجربه یا مشاهده هر یک از این علائم، بهتر است به دندانپزشک مراجعه کنید تا مشکل تشخیص داده و درمان مناسب انجام شود.

تمامی خدمات زیبایی دندان از جمله لمینت دندان ارزان را به بیمه دندانپزشکی مهراز بسپارید!

بیمه دندانپزشکی نامحدود خانواده

بیمه دندانپزشکی نامحدود خانواده با پوشش ۵۰ درصد هزینه های درمانی و زیبایی دندانپزشکی هزینه های سرسام آور این خدمات را کاهش داده و همه اعضای خانواده را بدون در نظر گرفتن محدودیت سنی، مورد حمایت قرار میدهد. از دیگر ویژگی های برتر بیمه دندانپزشکی نامحدود خانواده مهراز کارت میتوان به استفاده نامحدود و بدون سقف و مرز از خدمات اشاره کرد که این امر به این معنی است که شما میتوانید به تعداد دفعات نامحدود و با مبالغ بدون سقف از این خدمات استفاده نمایید.

بیمه دندانپزشکی نامحدود خانوادگی

بیمه دندانپزشکی نامحدود خانوادگی

سخن پایانی

در مجموع می‌توان گفت که پس از پر کردن دندان با کامپوزیت، رعایت مواردی همچون پرهیز از خوردن غذاهای چسبنده و سفت، مسواک زدن ملایم، استفاده از نخ دندان و مراجعه به دندانپزشک برای کنترل، حائز اهمیت فراوان است. با رعایت این نکات، می‌توان از کامپوزیت دندان به مدت طولانی و بدون هیچ مشکلی بهره‌مند شد. پس سلامت دندان‌هایتان را با پیروی از دستورالعمل‌های پس از کامپوزیت تضمین کنید.

منابع: الهام گرفته از مجموعه مقالات بین المللی ISI درباره کامپوزیت دندان وپر کردن دندان 

دانلود PDF مقاله

نظرات

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    • maedeh
    • آبان ۱۶, ۱۴۰۲

    خیلی مطلب مفیدی بود ممنون

    • mahta
    • آبان ۱۷, ۱۴۰۲

    با مهراز واقعا خیلی قیمتا بصرفه شد

  1. ممکنه تعرفه کامپوزیت رو بگید

    1. سلام تعرفه کامپوزیت خدمت شما

  2. کامپوزیت هم 50 درصد تخفیف داره؟

    1. سلام بله

  3. ممنون از راهنماییتون

  4. سلام خسته نباشید من چای و قهوه زیاد میخورم این اسیب میزنه؟

    1. سلام وقت بخیر میتونید با نی مصرف کنید

  5. ممنون از اطلاعات مفیدتون

.

دریافت مشاوره رایگان درمانی

.