روکش دندان پر شده

روکش دندان پر شده

روکش دندان پر شده

دندان‌ها یکی از مهم‌ترین اجزای دهان و صورت هستند که نقش بسزایی در ظاهر و سلامت فرد دارند. اما گاهی دندان‌ها دچار آسیب‌هایی از جمله پوسیدگی و شکستگی می‌شوند که منجر به از دست رفتن بخشی از بافت دندان و ایجاد حفره در آن می‌گردد. پر کردن و ترمیم این حفره‌ها با موادی مانند کامپوزیت، آمالگام و… انجام می‌شود. اما برای محافظت و زیباسازی دندان‌های پرشده، اغلب اوقات نیاز به روکش دندان وجود دارد. در این مقاله به بررسی روکش دندان پر شده، انواع، مزایا و معایب آن می‌پردازیم.

با تهیه بیمه دندانپزشکی میتوانید تعرفه دندانپزشکی درمانی و زیبایی خود را تا 50% کاهش دهید …

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

در این مقاله میخوانید:

آیا همه دندان‌های پر شده به روکش نیاز دارند؟!

قیمت روکش دندان پرشده

مزایا و معایب روکش کردن دندان پرشده

روکش دندان ترمیم شده

روکش دندان پر شده یک نوع روکش کوچک است که برای بازسازی و ترمیم دندان‌هایی به کار می‌رود که دچار پوسیدگی یا شکستگی شده‌اند. زمانی که قسمتی از دندان پوسیده یا شکسته می‌شود، حفره‌ای در دندان ایجاد می‌گردد. برای ترمیم این حفره و جلوگیری از پیشرفت پوسیدگی، دندانپزشک حفره را تمیز می‌کند و پر می‌نماید. سپس برای محافظت از قسمت پر شده و احیای شکل ظاهری دندان، یک روکش کوچک روی آن قرار می‌دهد.

روکش‌های دندان پر شده معمولا از موادی مثل زیرکونیا، سرامیک، فلز و… ساخته می‌شوند. این روکش باعث می‌شود که دندان ظاهر طبیعی خود را بازیابد و همچنین از قسمت پر شده در برابر فشارهای جویدن محافظت کند. استفاده از روکش دندان پر شده روشی موثر برای ترمیم دندان و جلوگیری از پیشرفت پوسیدگی است.

به نظر شما عمر جسب روکش دندان چقدر است؟

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی مهراز با کاهش هزینه ۵۰ درصدی به عموم مشتریان این اطمینان را بع شما میدهد که بتوانید با کمترین هزینه، سلامت دندان های خود را تضمین کنید.همانطور که میدانید هزینه های مرتبط با خدمات دندانپزشکی در دسته گران ترین خدمات درمانی قرار میگیرد. از این رو داشتن یک بیمه دندانپزشکی جهت کاهش هزینه های این خدمات میتواند در این شرایط بسیار کمک کننده باشد. در نتیجه شما میتوانید با انتخاب یک بیمه دندانپزشکی مناسب هزینه های خود را به طرز قابل توجهی کاهش دهید.

مراحل گذاشتن روکش دندان

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

انواع روکش برای دندان‌های پرشده

  • روکش دندان زیرکونیا

زیرکونیا یکی از محبوب‌ترین مواد استفاده شده برای ساخت روکش دندان می‌باشد. این ماده با دوام، مقاوم در برابر خراش و بسیار شبیه به دندان طبیعی از نظر ظاهری است. توانایی زیرکونیا برای منعکس کردن نور به طور مشابه دندان واقعی، به آن طبیعی‌ترین ظاهر ممکن را می‌دهد. علاوه بر این، زیرکونیا برای افرادی که به مواد خاصی حساسیت دارند، یک گزینه مناسب است.

انواع روکش دندان برای ایمپلنت را بشناسید!

  • روکش دندان فلزی

روکش‌های فلزی دندان، اغلب از پلاتینیوم، طلا یا آلیاژ‌های متالی دیگر ساخته شده‌اند. این روکش‌ها بسیار محکم و مقاوم هستند و می‌توانند برای سال‌ها بدون نیاز به تعمیر یا تعویض استفاده شوند. با این حال، برخی افراد ممکن است نسبت به رنگ فلزی غیرطبیعی حساسیت نشان دهند و در برخی موارد، حساسیت یا واکنش به فلز ممکن است ایجاد شود.

روکش دندان در یک جلسه

  • روکش دندان لومینیرز

لومینیرز، نوع خاصی از روکش دندان است که معمولاً از سرامیک یا پرسلن ساخته می‌شود. این روکش‌ها بسیار نازک هستند و مستقیماً بر روی سطح جلوی دندان قرار می‌گیرند. لومینیرز برای بهبود ظاهر دندان‌هایی که خراشیده، لکه دار، یا به شکل نامناسبی تغییر کرده‌اند، استفاده می‌شوند.

روکش دندان بدون تراش

  • روکش دندان سرامیک

روکش‌های سرامیکی از موادی سخت، مقاوم و زیست‌سازگار ساخته شدند که شبیه به عاج طبیعی دندان می‌باشند. روکش‌های سرامیکی استحکام بالایی داشته و در برابر خوردگی و لکه‌ها مقاوم می‌باشند. این روکش‌ها طبیعی بنظر می‌رسند و می‌توانند رنگ، شکل، یا اندازه دندان را بهبود ببخشند.

مشکلات روکش دندان چیست؟

  • روکش دندان کامپوزیت

روکش‌های کامپوزیتی از ترکیب رزین و پودرهای سرامیک یا شیشه ساخته می‌شوند. این روکش‌ها انعطاف‌پذیرتر از روکش‌های سرامیکی بوده و خطر شکستگی آن‌ها کمتر است. روکش کامپوزیتی به راحتی می‌تواند رنگ دندان را شبیه سازی کند و زیبایی طبیعی به دندان ببخشد. از معایب آن می‌توان به سایش پذیری بیشتر و مقاومت کمتر در برابر لکه‌ها اشاره کرد.

تفاوت دندان مصنوعی و روکش در چیست؟ کدام بهتر است؟

  • روکش دندان لامینت

روکش لمینیت نوعی روکش سرامیکی نازک و شفاف است که بر روی دندان‌های پر شده نصب می‌شود. این روکش‌ها ضخامت کمی دارند و حداقل مقدار ماده را از دندان برمی‌دارند. از ضعف‌های آن‌ها می‌توان به شکنندگی و عدم مقاومت بالا در برابر فشار اشاره کرد.

انواع روکش دندان را با کارت پزشکی مهراز با 50% کاهش هزینه تهیه نمایید!

<yoastmark class=

آیا همه دندان‌های پر شده به روکش نیاز دارند؟!

همه دندان‌های پر شده به روکش نیاز ندارند. نیاز به روکش بستگی به نوع و محل پر شدگی دندان دارد. در مواردی که پر شدگی در قسمت عاجی دندان و دور از ناحیه جونده باشد، معمولاً نیازی به روکش نیست. اما اگر پرشدگی در قسمت جونده دندان یا لبه‌های آن باشد که تحت فشارهای زیاد جویدن قرار دارند، استفاده از روکش ضروری است. روکش مانع از شکسته شدن مجدد دندان در اثر فشار جویدن می‌شود. همچنین اگر پر شدگی در ناحیه دید دندان باشد و باعث تغییر رنگ یا شکل ظاهری دندان شود، برای بازگرداندن زیبایی دندان استفاده از روکش ضروری است. بنابراین بسته به موقعیت و شدت پر شدگی، دندانپزشک تعیین می‌کند که آیا روکش لازم است یا خیر؟

روکش دندان با جنس خوب

با تکمیل فرم این وبلاگ مشاوره رایگان دریافت نمایید!

بیمه تکمیلی دندانپزشکی

شما با تهیه بیمه تکمیلی دندانپزشکی مهراز مشمول برخورداری از ۵۰ درصد کاهش هزینه خدمات درمانی و زیبایی دندانپزشکی شده و میتوانید از تمامی خدمات دندانپزشکی با هرهزینه ای بدون سقف و محدودیت در سراسر کشور بهره بگیرید. در صورتی که سایر بیمه نامه ها دارای سقف استفاده از خدمات به صورت سالانه هستند. از اصلی ترین مزایای داشتن بیمه تکمیلی دندانپزشکی مهراز این است که می‌توانید با اطمینان بیشتری در مورد پوشش هزینه‌های ناگهانی و گزاف دندانپزشکی خود دست یابید.

بیمه تکمیلی دندانپزشکی

بیمه تکمیلی دندانپزشکی

قیمت روکش دندان پرشده

قیمت روکش دندان پرشده بسته به نوع و برند روکش، تعداد دندان‌هایی که به روکش نیاز دارند و مهارت پزشک در مراکز دندانپزشکی از ۹۰۰ هزار تومان تا ۵ میلیون تومان به ازای یک واحد دندان متغیر می‌باشد. لازم به ذکر است که‌این مبلغ با کارت دندانپزشکی مهراز کارت تا ۵۰ درصد کاهش می‌یابد.

آیا میدانید عمر روکش دندان زیرکونیا بسیار طولانی است؟

مزایا و معایب روکش کردن دندان پرشده

  • مزایای روکش دندان پر شده

    • بازگرداندن قدرت جویدن و استحکام دندان
    • جلوگیری از شکستگی مجدد دندان
    • محافظت از پر شدگی در برابر فشار و خوردگی
    • بازگرداندن زیبایی و ظاهر طبیعی دندان
    • جلوگیری از حساسیت‌های دندانی
  • معایب روکش دندان پر شده

    • احتمال شکستن روکش در اثر فشار زیاد
    • احتمال جدا شدن روکش از دندان
    • نیاز به تعویض مجدد روکش به دلیل خرابی یا کهنه شدن آن
    • احتمال التهاب لثه در اثر برآمدگی لبه‌های روکش
    • هزینه نسبتاً بالای روکش‌های طلا یا سرامیکی
بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

مراحل روکش کردن دندان پر شده

  1. بررسی دندان توسط دندانپزشک و تشخیص نیاز به روکش
  2. تهیه رادیوگرافی برای بررسی دقیق محل پر شدگی
  3. آماده‌سازی دندان، شامل تراشیدن و صاف کردن سطح دندان
  4. انتخاب رنگ و جنس روکش مناسب مثل فلز، سرامیک یا کامپوزیت
  5. طراحی و ساخت روکش در آزمایشگاه
  6. چسباندن موقت روکش به دندان برای بررسی شکل و اندازه آن
  7. چسباندن روکش به طور دائمی روی دندان
  8. کنترل گیر روکش و اصلاح احتمالی لبه‌های آن
  9. پولیش و صیقل روکش برای یکپارچه‌سازی آن با دندان
  10. کنترل‌های دوره‌ای برای اطمینان از سلامت روکش
روکش دندان

روکش دندان

خرید بیمه دندانپزشکی

شما میتوانید با خرید بیمه دندانپزشکی مهراز از کاهش هزینه ۵۰ درصدی واقعی برای تمامی خدمات درمانی و زیبایی دندانپزشکی خود بره مند شوید. همچنین از مزایای خرید کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز میتوان به امکان استفاده از خدمات بلافاصله پس از صدور کارت اشاره کرد. همچنین امکان مراجعه به نزدیکترین مراکز درمانی در سراسر کشور جهت استفاده از خدمات را خواهید داشت. برای دریافت این بیمه میتوانید از طریق سایت و شبکه های اجتماعی و یا به صورت حضوری و تلفنی نیز اقدام نموده و در سریع ترین زمان ممکن بیمه نامه خود را در محل مورد نظرتان دریافت نمایید.

خرید بیمه دندانپزشکی

خرید بیمه دندانپزشکی

نتیجه گیری درباره روکش دندان پر شده

با توجه به مطالب ارائه شده می‌توان نتیجه گرفت که روکش دندان ترمیم شده یکی از بهترین روش‌های ترمیم و محافظت از دندان‌های آسیب دیده است. روکش‌ها قدرت و استحکام دندان را افزایش داده و از پیشرفت پوسیدگی جلوگیری می‌کنند. همچنین باعث بازگشت زیبایی و ظاهر طبیعی دندان می‌شوند.

منابع: الهام گرفته از مجموعه مقالات بین المللی ISI درباره روکش دندان

دانلود PDF مقاله

اشتراک گذاری با دوستان

نظرات

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  1. سلام روکش دندان با تعرفه مهراز چقدره؟

    1. سلام وقت بخیر لینک تعرفه خدمت شما

  2. سلام ایا پر کردن دندان خیلی درد داره؟

    1. سلام خیر با بی حسی انجام میشه اصلا متوجه نخواهید شد

  3. کدام روکش مناسبه؟

    1. سلام دوست عزیز در این رابطه باید با پزشکتون مشورت کنید

  4. خیلی عالی بود

.

دریافت مشاوره رایگان درمانی

.