کشیدن دندان عقل با مهراز کارت

✔️ مشاوره رایگان درمانی

    کشیدن دندان عقل

    دندان عقل که در حدود سن 17 سالگی رشد می کند، به فضای کافی در استخوان فک نیاز دارد. در صورتی که دندان عقل به صورت کامل رشد کرده باشد، به آن دندان عقل معمولی یا رشد یافته می گویند. ولی در شرایطی که فضای کافی برای رشد آن وجود نداشته باشد، دندان عقل به شکل نهفته یا نیمه نهفته ظاهر می شود. دندانپزشک با کمک عکس OPG میتواند نوع دندان عقل را شناسایی کند.

    همچنین میتوانید با تهیه بیمه دندانپزشکی هزینه کشیدن دندان عقل خود را کاهش دهید.

    مشاهده تعرفه دندانپزشکی سال

    هزینه کشیدن دندان عقل

    به بیان ساده هزینه کشیدن دندان عقل، مبلغ مشخص و ثابتی ندارد، و عوامل مختلفی در میزان این هزینه تاثیر گذار است. به عنوان مثال در صورتی که دندان عقل بیرون زده باشد یعنی رشد کامل صورت گرفته باشد، واضح است که کشیدن دندان عقل نیازی به جراحی ندارد و به شکل معمولی انجام میشود. که طبیعتا هزینه کشیدن دندان عقل در این حالت پایین تر خواهد بود.

    ولی اگر دندان عقل به صورت نیمه نهفته و یا کاملا نهفته باشد، شرایط بسیار متفاوت است و برای کشیدن آن حتما نیاز به جراحی میباشد. هزینه جراحی دندان عقل با توجه به عواملی که قبلا ذکر کردیم و همینطور موقعیت دندان و حجم جراحی، متغیر است.

    آخرین تعرفه کشیدن دندان عقل

    ردیفعنوان خدماتتعرفه آزاد مراکز درمانی (تومان)با کاهش 50 درصدی (تومان)
    1کشیدن دندان قدامی560/000280/000
    2کشیدن دندان خلفی760/000380/000
    3کشیدن دندان عقل معمولی840/000420/000
    4کشیدن ریشه باقیمانده هر دندان940/000470/000
    5درمان درای ساکت (هرجلسه)400/000200/000
    6دره ناژ آبسه داخل دهانی420/000210/000
    7جراحی ریشه باقیمانده هر دندان1/260/000630/000
    8جراحی دندان شکسته شده1/800/000900/000
    9جراحی دندان عقل نیمه نهفته2/700/0001/350/000
    10جراحی دندان عقل نهفته3/900/0001/950/000

    آشنایی با انواع جراحی دندان عقل

    جراحی دندان عقل پوسیده چگونه انجام میشود؟

    آیا کشیدن دندان بدون تاج نیاز به جراحی دارد؟

    جراحی ریشه دندان به چه روش هایی امکان پذیر است؟

    همه چیز درباره کشیدن دندان عقل

    دندان های ما از زمان نوزادی تا بزرگسالی به نوبت و مرحله ای رشد میکنند. اول دندان های جلویی، بعد از آنها دندان های نیش، پس از آن آسیاب کوچک و بزرگ و در نهایت دندان های آسیاب بزرگ سوم که همه ما آنها را با نام دندان عقل می شناسیم. دندان های عقل معمولا در حدود سن بیست سالگی بیرون میزنند و عقبی ترین دندان ها در دهان هستند. قیمت کشیدن دندان عقل با داشتن بیمه دندانپزشکی بسیار مناسب تر از تعرفه های آزاد خواهد بود.

    عده ای از افراد هیچ مشکلی با دندان عقل خود ندارند ولی بعضی دیگر با مشکلاتی مانند درد، عفونت و نهفتگی دندان عقل روبرو می شوند. گاهی بعضی از افراد هم به صورت مادرزادی دندان عقل ندارند. به طور معمول برای اشخاص بالغ در فک بالای هر شخص دو دندان در انتهای سمت چپ و راست و آخرین دندان که اگر از میدلاین و دندان جلویی شروع به شمارش کنیم، دندان شماره 8 می باشد. برای فک پایین هم به همین شکل 2 دندان در انتهای سمت چپ و راست و در کل 4 دندان عقل وجود دارد.

    زمان رشد دندان عقل

    معمولا در هر فرد بالغ چهار دندان عقل رشد میکند که هر یک از آنها در انتهای یک سمت قوس دندانی بیرون میزند. این دندان بین بازه هفده تا بیست و یک سالگی شروع به بیرون زدن میکند. گاهی ممکن است دندان های عقل رشد نکرده و بیرون نزنند و در زیر لثه ها بمانند. حتی ممکن است تنها بخشی از آنها بیرون بزند. که به این حالت نهفتگی دندان میگوییم.

    علت رشد دندان عقل

    با توجه به اینکه از دندان های عقل برای جویدن استفاده نمیکنیم و مشکلات زیادی را برای ما به وجود می­ آورند. پس نیاز ضروری به آنها نداریم. اما گاهی این دندانها میتوانند به عنوان جایگزین دندانهای از دست رفته عمل کنند.

    دندان عقل برخلاف سایر دندانها از بدو تولد شروع به رشد نمیکند و در سنین نوجوانی از لثه ها بیرون میزند.

    انسان در طول زندگی خود همیشه با داشتن رژیم های غذایی نامناسب موجب ساییدگی و آسیب به دندانهای خود شده است. با وجود چنین شرایطی دندانهای عقل میتوانند به کمک دندانهای آسیاب ساییده شده و آسیب دیده بروند و نقش مهم و مفیدی را ایفا نمایند.

    امروزه بشر بیشتر از قبل به سلامت عمومی بدن خود اهمیت میدهد و رژیم های غذایی مناسب تری دارد تا ضرر کمتری به سلامت دهان و دندان خود وارد کند. پس دندانها کمتر و دیرتر دچار آسیب و ساییدگی میشوند. از طرفی تحقیقات نشان داده اند که استخوان فک انسان های امروزی نسبت به انسان های نخستین کوچکتر است و همین عامل میتواند یکی از دلایل مهم بروز مشکلات برای دندانهای عقل باشد.

    مطالعه درباره عوارض کشیدن دندان

    مشکلات کشیدن دندان عقل

    عموما مشکلاتی دندان عقل را مورد توجه قرار میدهد مانند : درد و ناراحتی، عفونت، التهاب و عفونت لثه و پوسیدگی دندان. دلیل بروز این مشکلات این است که مسواک زدن آخرین دندان عقبی بسیار دشوار است و تجمع پلاک و باکتری ها بیشتر اتفاق می افتد. از دیگر مشکلات ممکن است دندان عقل نهفته باشد که عوارضی جدی به دنبال دارد مانند تشکیل کیست در زیر دندان. این کیست ها به مرور موجب تحلیل رفتن استخوان فک و وارد شدن فشار روی عصب های فک میشوند.

    آیا جراحی دندان درد دارد ؟ آیا کشیدن دندان عقل بالا نیاز به جراحی دارد؟

    هزینه کشیدن دندان شکسته با کارت تخفیف دندانپزشکی چقدر است؟

    مشاوره رایگان دریافت کنید!

    خرید آنلاین مهرازکارت

    دریافت مشاوره رایگان درمانی

    .

    دریافت مشاوره رایگان درمانی

    .