پر کردن دندان با سرامیک
به گزارش روزنامه دندانپزشکی ایران، پر کردن دندان با سرامیک یکی از رایجترین روشهای ترمیم دندان در سراسر دنیا بهشمار میرود. سرامیکها به دلیل سختی و مقاومت بالا، زیبایی مناسب و شباهت به دندان طبیعی، از محبوبیت بالایی میان دندانپزشکان و بیماران برخوردارند. در ادامه این مقاله به معرفی علائم نیاز به پرکردن، نحوه اجرای صحیح پرکردگی و مزایا و معایب پرکردن دندان با سرامیک میپردازیم.
با داشتن بیمه دندانپزشکی میتوانید تعرفه دندانپزشکی درمانی و زیبایی خود را تا 50% کاهش دهید …
در این مقاله میخوانید:
===>طول عمر دندان پرشده با سرامیک
===>مزایا و معایب پر کردن دندان با سرامیک
===>هزینه پر کردن دندان با سرامیک
پر کردن دندان
پر کردن دندان یکی از موثرترین روشهاش درمان پوسیدگی دندان است. زمانی که دندان دچار پوسیدگی میشود، بافت نرم داخل دندان یا همان پالپ آسیب میبیند. پالپ حاوی اعصاب و رگهای خونی است که با نفوذ باکتری به داخل دندان، دچار التهاب و عفونت می شود. اگر این عفونت درمان نشود، باعث از بین رفتن بافت های داخل دندان و پیشرفت پوسیدگی می گردد. در روش پر کردن دندان، دندانپزشک ابتدا بافت های پوسیده و آلوده را حذف می کند. سپس حفره ایجاد شده در دندان را با مواد پرکننده مخصوص پر مینماید تا فرم و عملکرد دندان حفظ شود. مزایای پر کردن دندان نسبت به روشهای دیگر، حفظ ساختار دندان، هزینه پایینتر و زمان درمان کوتاهتر است به طور کلی پر کردن دندان گزینه مناسبی برای حفظ دندانهای آسیب دیده میباشد.
هزینه ترمیم دندان پوسیده جلو با 50% کاهش هزینه مهراز کارت
کارت تخفیف دندانپزشکی
شما با داشتن کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز میتوانید کاهش هزینه ۵۰ درصدی تمامی خدمات متنوع درمانی و زیبایی دندان را برای داشتن لبخندی زیباتر و سلامت بیشتر دهان و دندان خود استفاده نمایید. با تهیه کارت تخفیف دندانپزشکی، میتوانید به راحتی فهرستی از دندانپزشکان متخصص را در اختیار داشته و بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.
پر کردن دندان ترک خورده چگونه است؟
علائم دندانی که نیاز به پر شدن دارد چیست؟
علائمی که نشان می دهد دندان نیاز به پر شدن دارد عبارتند از:
- درد دندان: اگر درد دندان به صورت ناگهانی و شدید بروز کند و با خوردن و نوشیدن تشدید شود، نشانهای از التهاب پالپ و نیاز به پرکردن دندان است.
- وجود حفره: حفرههایی که در سطح دندان ایجاد میشود، نشانه پیشرفت پوسیدگی و نفوذ عمیقتر باکتری به داخل دندان است که نیاز به پرشدن دارد.
- تغییر رنگ دندان: کدر شدن یا تیره شدن رنگ دندان به دلیل پوسیدگی زیرسطحی، نشانه آسیب به مینا و عاج دندان است که با پرکردن درمان میشود.
- گیر کردن غذا: گیر کردن مکرر غذا و نخ دندان در بین دندان ها می تواند به دلیل وجود حفره و شکاف ناشی از پوسیدگی باشد.
- شکستگی یا ترک دندان: شکستگی یا ترک خوردگی دندان که منجر به نفوذ باکتری و ایجاد پوسیدگی میشود را میتوان با پرکردن درمان نمود.
عوارض پر کردن دندان با کامپوزیت چیست؟
قیمت پر کردن دندان با مواد سیاه با کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز چگونه است؟
بیمه تکمیلی دندانپزشکی
شما با تهیه بیمه تکمیلی دندانپزشکی مهراز مشمول برخورداری از ۵۰ درصد کاهش هزینه خدمات درمانی و زیبایی دندانپزشکی شده و میتوانید از تمامی خدمات دندانپزشکی با هرهزینه ای بدون سقف و محدودیت در سراسر کشور بهره بگیرید. در صورتی که سایر بیمه نامه ها دارای سقف استفاده از خدمات به صورت سالانه هستند. از اصلی ترین مزایای داشتن بیمه تکمیلی دندانپزشکی مهراز این است که میتوانید با اطمینان بیشتری در مورد پوشش هزینههای ناگهانی و گزاف دندانپزشکی خود دست یابید.
آیا پر کردن دندان بعد از عصب کشی ضروری است؟
عوارض ترمیم دندان چیست؟
مواد پرکننده دندان
برای پر کردن دندانهای پوسیده و آسیب دیده، امروزه از مواد متنوعی استفاده میشود تا بتوان بهترین گزینه را با توجه به وضعیت دندان و سلامت دهان انتخاب کرد. مواد پرکننده باید سازگار با محیط دهان باشند و واکنشهای حساسیتی و آلرژیک ایجاد نکنند. از جمله متداولترین انواع این مواد میتوان به آمالگام، کامپوزیتهای رزینی، سرامیکهای دندانپزشکی، طلا و موادی با پایه پلاستیک اشاره کرد. انتخاب نوع ماده پرکننده به محل و وسعت حفره، نیاز به مقاومت و استحکام، زیبایی و ترمیم ظاهر دندان و همچنین بودجه درمان بستگی دارد. پرکردن صحیح دندان با مواد مناسب میتواند عمر مفید دندان را افزایش دهد.
ترمیم و پر کردن دندان با کندر چگونه انجام میشود؟
آشنایی با نحوه پر کردن دندان جلو …
ژل ترمیم کننده دندان چیست و چه کاربردی دارد؟
پر کردن دندان با سرامیک
سرامیکها موادی بسیار سخت و مقاوم هستند که استحکام و دوام بالایی دارند. خاصیت منحصربفرد مواد سرامیکی این است که علاوه بر مقاومت بالا، ظاهری شبیه به دندان طبیعی دارند و به راحتی میتوان آنها را با بافت دندان انسان تطبیق داد. در این روش، دندانپزشک ابتدا قسمت پوسیده دندان را خارج کرده و سپس حفره ایجاد شده را با مواد سرامیکی خاصی پر میکند. معمولاً پس از پرکردن با سرامیک، دندان از مقاومت و استحکام بالایی برخوردار میشود. پر کردن دندانهای آسیبدیده با سرامیک روشی ایدهآل برای جلوگیری از از دست رفتن دندان و حفظ سلامت و زیبایی دندانها محسوب میشود. البته انتخاب نوع مناسب سرامیک و اجرای صحیح آن توسط دندانپزشک ماهر، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
آیا میدانید ترمیم و پر کردن دندان با انواع مواد با مهراز کارت 50% کاهش هزینه دارد؟
آموزش مراقبت بعد از پر کردن دندان با کامپوزیت …
طول عمر دندان پرشده با سرامیک
طول عمر دندانی که با سرامیک پر شده باشد بستگی به چند عامل دارد:
- نوع سرامیک مصرفی: سرامیکهای با کیفیت بالا مانند زیرکونیا مقاومت بیشتری دارند.
- میزان پوسیدگی اولیه: هرچه پوسیدگی کمتر باشد، طول عمر دندان پرشده نیز بیشتر است.
- مهارت دندانپزشک: هرچه پرکردن دقیق تر انجام شود، طول عمر بیشتر خواهد بود.
- بهداشت دهان و دندان مناسب: بهداشت ضعیف باعث پوسیدگی دوباره و شکست پرکردگی میشود.
سرامیکها از مقاومترین و طولانیمدتترین مواد پرکننده دندان هستند و میتوانند تا بیش از ۱۰ سال دوام داشته باشند. البته رعایت بهداشت دهان و دندان، کاهش مصرف غذاها و نوشیدنیهای رنگی و قندی، و مراجعه منظم به دندانپزشک در طولانیتر شدن عمر دندان پرشده با سرامیک موثر است.
روکش دندان پر شده چگونه جایگذاری میشود؟
پیشگیری از ریختن دیواره دندان پر شده چگونه انجام میشود؟
مزایا و معایب پر کردن دندان با سرامیک
- مزایا
- همرنگ بودن با دندان طبیعی و حفظ زیبایی دندانها
- اتصال قوی به ساختار دندان و عدم جدا شدن
- امکان استفاده برای موارد مختلف مانند پر کردن حفره، ترمیم ترک و بزرگ کردن ابعاد دندان
- کمتر تراشیدن دندان
- معایب
- دوام کمتر نسبت به مواد دیگر مثل طلا نقره
- محدودیت استفاده برای حفرههای بزرگ و دندانهای تحت فشار زیاد
- زمان پر کردن طولانیتر
- نیاز به چند مراجعه برای پرکردگی اینلی و آنلی
- هزینه بالاتر نسبت به آمالگام
آیا پر کردن دندان با چسب دوقلو راهکار صحیحی است؟
پر کردن دندان و سرطان چه ارتباطی باهم دارند؟
هزینه پر کردن دندان با سرامیک
هزینه پرکردن دندان با سرامیک به مواردی همچون تعداد دندانهایی که نیاز به پرکردن دارند، نوع سرامیک مورد استفاده (فلدسپات، زیرکونیا، کامپوزیت رزینی و غیره)، محل پرکردگی (دندانهای جلو یا عقل)، مهارت دندانپزشک و موقعیت جغرافیایی کلینیک درمانی بستگی دارد. اما به طور کلی هزینه هر عدد پرکردگی با سرامیک در سال ۱۴۰۲ بین ۵۰۰ هزار تومان تا ۱ میلیون تومان متغیر است. البته در برخی موارد پیچیده مثل درمان ریشه ممکن است هزینهها بالاتر هم برود.
تفاوت پر کردن دندان با آمالگام و کامپوزیت
ارزان ترین بیمه دندانپزشکی
شما میتوانید تنها با پرداخت حق عضویت اولیه تا یک سال از ارزان ترین بیمه دندانپزشکی با عنوان مهراز کارت، بدون پرداخت هیچگونه هزینه جانبی دیگری استفاده نموده و همچنین میتوانید تا ۵ سال متوالی پس از دریافت مهراز کارت با پرداخت یک سوم هزینه اولیه آن را تمدید نمایید. علاوه بر این شما به ازای دریافت خدمات در مراکز درمانی مهراز کارت میتوانید از کاهش هزینه ۵۰ درصد واقعی استفاده نمایید و این در حالی است که بسیاری از مراکز بیمه نهایتا ۱۰ تا ۲۰ درصد از هزینه های دندانپزشکی را پوشش میدهند.
مطالعه مطالب مرتبط:
ترمیم دندان با 50% کاهش هزینه با مهراز کارت
هزینه عصب کشی دندان و پر کردن با مهراز کارت چقدر است؟
آیا پر کردن دندان بدون عصب کشی امکان پذیر است؟
آیا میدانید پر کردن دندان با کامپوزیت چه مزایا و معایبی دارد؟
منابع: الهام گرفته از مجموعه مقالات بین المللی ISI درباره پر کردن دندان
۱۱ نظر
سلام پر کردن با تعرفه مهراز چقدر میشه؟
سلام وقت بخیر، لینک تعرفه خدمت شما
سلام کارت مهراز چقدر اعتبار داره؟
سلام اعتبار کارت یکساله هستش
سلام وقت بخیر میخواستم بدونم استفاده از این کارت محدودیت داره؟
سلام دوست عزیز خیر محدودیتی نداره و هرچند بار که بخواید میتونید استفاده کنید ولی هرسال باید تمدید بشه
این دسته از خدمات هم شامل تخفیف میشه؟
سلام بله
ممنون عالی بود
سلام خسته باشید میشه از یک کارت کل اعضای خانواده استفاده کنن؟
سلام خیر بیمه بصورت فردی هستش