خراب شدن دندان پر شده

خراب شدن دندان پر شده

خراب شدن دندان پر شده

پر کردن دندان خراب شده روشی است که برای درمان حفره به وجود آمده روی دندان استفاده می شود. همان طور که می دانید دندان پوسیده دارای حفره های کوچک و بزرگ دارد. که در زمان پر کردگی دندان با مواد دندان پزشکی پر می شود. دندان پزشکی این سوراخ ها را با موادی مانند کامپوزیت و یا آمالگام پر می کند. بعد از پر شدن دندان حدود یک تا دوهفته زمان می برد تا حساسیت آن از بین برود. هنگامی که دندان پر می شود رسیدگی به آن مانند دندان طبیعی لازم است. در صورتی که بهداشت و مراقبت از دندان های پر شده به خوبی انجام شود از 10 تا 15 سال دندان ها می تواند برای شما به خوبی عمل کنند. ولی خراب شدن دندان پر شده در مواقعی نیز زودتر اتفاق می افتد که در این مطلب به بیان آن می پردازیم.

با داشتن بیمه دندانپزشکی میتوانید هزینه دندانپزشکی درمانی و زیبایی خود را تا 50% کاهش دهید …

بهترین روش ترمیم دندان چیست؟

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

موارد مهمی که در این مقاله میخوانید:

===>مواد پر کردن دندان ها

===>علت درد دندان پر شده

===>طول عمر و ماندگاری دندان های پر شده

پر کردن دندان

پر کردن دندان

کارت تخفیف دندانپزشکی

شما با داشتن کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز میتوانید کاهش هزینه ۵۰ درصدی تمامی خدمات متنوع درمانی و زیبایی دندان را برای داشتن لبخندی زیباتر و سلامت بیشتر دهان و دندان خود استفاده نمایید. با تهیه کارت تخفیف دندانپزشکی، می‌توانید به راحتی فهرستی از دندانپزشکان متخصص را در اختیار داشته و بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.

مواد پر کردن دندان ها

در ابتدا برای آنکه با فرایند پرکردگی دندان ها آشنا شوید. لازم است تا موادی که با آن برای پر کردن دندان ها استفاده می شود را بشناسید. موادی مانند طلا، سرامیک، آمالگام، پلاستیک همرنگ دندان و یا رزین کامپوزیت موادی هستند. که برای پر کردن دندان ها در دندان پزشکی استفاده می شود.

همه چیز درباره پر کردن دندان با آمالگام و پر کردن دندان با لیزر را بدانید !

ترمیم دندان پوسیده جلو چگونه انجام میشود؟

خراب شدن دندان پر شده

خراب شدن دندان پر شده

مراحل پر کردن دندان

1- در ابتدا دندان پزشک دندان پوسیده را با عکس رادیوگرافی مورد بررسی قرار می دهد. که از سلامت ریشه آن مطمئن شود. زمانی که ریشه دندان نیز آسیب دیده باشد ابتدا عصب کشی دندان انجام می شود. و سپس پر کردن دندان را آغاز می کند. برای شروع پر کردن دندان بی حسی به لثه آن دندان تزریق می شود. تا با درد کمتری در هنگام پر شدن دندان مواجه شوید. به وسیله دریل دندان پزشکی و نیز دستگاه هوابرش و یا لیزر قسمتی پوسیده دندان تراشیده می شود.

2- بعد از پاکسازی دندان از پوسیدگی ها به وسیله میله مدرجی که پروب نام دارد مشخص می شود که تمامی قسمتهای پوسیده برداشته شده باشند. بعد از آن که دندان کاملا از پوسیدگی ها تمیز شد برای پر کردن آماده می شود.

3- زمانی که پوسیدگی دندان نزدیک به ریشه باشد ابتدا با یومر شیشه یا رزین کامپوزیت یک لایه روی ریشه دندان قرار داده می شود. این لایه از ریشه محافظت می کندزیرا در داخل ریشه عصب هایی هستند که بسیار آسیب پذیر و حساسند.

4- مواد پر کننده در حفره دندان قرار می گیرد.

5- در آخرین مرحله دندان پزشک دندان را پولیش می کند تا مانند دیگر دندان ها هم سطح و بدون تیزی شود.

برای پر کردن دندان ها با مواد همرنگ مانند رزین کامپوزیت به این صورت است که رزین کامپوزیت به صورت لایه به لایه درون حفره دندان قرار می گیرد. هر لایه بعد از تابش نوری مخصوص سخت شده و بعد لایه بعدی روی آن گذاشته می شود. این کار تا پر شدن کامل دندان ادامه دارد.

مراقبت بعد از پر کردن دندان و ترمیم و پر کردن دندان با کندر چگونه انجام میشود؟

عوارض دندان پوسیده بر بدن چیست؟ پر کردن دندان با سرامیک چه مزایا و معایبی دارد؟

با تکمیل فرم این وبلاگ مشاوره رایگان دریافت نمایید!

مواد پر کننده دندان خانگی چیست؟

بهترین کارت تخفیف دندانپزشکی

قطعا از مهمترین ویژگی هایی که میتوان برای یک کارت تخفیف دندانپزشکی نام برد، میزان پوشش دهی آن است که در این میان کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز با پوشش ۵۰ درصدی به عنوان بهترین کارت تخفیف دندانپزشکی از سوی کاربران، شناخته شده است.از دیگر ویژگی‌های بهترین کارت تخفیف دندانپزشکی می‌توان به سرعت و سهولت در استفاده، پوشش وسیع خدمات دندانپزشکی و تخفیف‌های متنوع اشاره کرد. به علاوه مهراز کارت بدون پرداخت هزینه ماهانه و تنها با پرداخت یک هزینه سالانه بسیار جزئی ارائه می‌شود که از لحاظ مالی نیز برای شما بسیار کمک کننده خواهد بود.

دلایل نیاز به ترمیم دندان پر شده چیست؟

بهترین کارت تخفیف دندانپزشکی

بهترین کارت تخفیف دندانپزشکی

علت درد دندان پر شده

پر کردن دندان که برای درمان حفره های به وجود آمده در دندان که در اثر پوسیدگی می باشد به کار می رود. ممکن است بعد از انجام آن باعث درد برای بیمار شود. از علل وجود درد پس از پر کردن دندان و یا حساسیت بیش از حد در محل دندان پر شده می توان به موارد زیر اشاره نمود:

1- درد دندان در اثر تحریک عصبی

التیام یافتن عصب درون دندان معمولا چند روز زمان می برد. حساسیت های کوتاه مدت بعد از پر کردن دندان هنگامی بروز پیدا می کند. که پروسه درمان شدید و گسترده بوده و باعث التهاب عصب دندان شده است. به طور معمول لایه های بیرونی دندان که از اعصاب دندان محافظت می کنند بعد از تراشیده شدن ممکن است تا نزدیک اعصاب دندان از بین بروند. در این صورت است که باعث درد در ناحیه دندان می شود. این درد مقطعی است و نگرانی برای آن وجود ندارد.

پر کردن دندان با جدیدترین روش ها با مهراز کارت

آیا ترمیم دندان درد دارد؟ درمان درد بعد از ترمیم دندان چگونه است؟

2- التهاب پالپ دندان

دندان پزشک قبل از پر کردن دندان قسمت پوسیده دندان را به وسیله یک دریل می تراشد. در بعضی مواقع ممکن است که این تحریک باعث التهاب پالپ و به وجود آمدن پالیپ شود. اگر پوسیدگی ها از روی دندان به خوبی و کامل برداشته نشوند و دندان با مواد پر شود سبب به وجود آمدن عفونت در ناحیه پالپ دندان می شود. این عفونت که با تورم و آبسه لثه همراه است در زیر دندان به وجود می آید. در اینصورت باید دوباره پر کردگی دندان خالی و عصب کشی و ذوباره پروسه پر کردن دندان انجام شود.

فوق تخصص دندانپزشکی کودکان در کدام مرکز فعالیت دارد؟

عوارض پر کردن دندان با کامپوزیت چیست؟

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

3- دندان ضربه خورده

اگر در اثر حادثه و یا تصادف دندان پر شده به ترک بخورد و یا شکسته شود.

4- حفره بسیار عمیق نزدیک پالپ

همانطور که در بالا بیان شد زمانی که دندان پوسیده دارای حفره ای بسیار عمیق باشد ممکن است. به پالپ دندان نیز در هنگام تراش آسیب برسد.

5- متفاوت بودن تراز دندان

اگر تراز دندان پر شده بالاتر از دندان های کناری باشد و همسطح نباشد. با خوردن مواد غذایی فشار بیشتری به آن وارد می شود. که سبب درد در قسمت دندان می شود.

مدت زمان پر کردن دندان چقدر است؟ پر کردن دندان به روش سنتی

پر کردن دندان جلو با مواد سفید چگونه انجام میشود؟

بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت

با در نظر داشتن هزینه های بسیار بالای ایمپلنت دندان، داشتن بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت که بتواند درصد قابل توجهی از هزینه های بالقوه و مرتبط با آن را پوشش دهد قطعا بسیار کمک کننده خواهد بود. شما با داشتن این بیمه میتوانید به بهترین متخصصان ایمپلنت دسترسی داشته باشید و از خدمات با کاهش هزینه 30 درصدی مهراز کارت برای ایمپلنت و همچنین سایر خدمات با کاهش هزینه 50% بهره مند شوید.

آشنایی با روش های پر کردن دندان

بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت

بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت

طول عمر و ماندگاری دندان های پر شده

طول عمر دندان پر شده علاوه بر مقاومت باقی مانده دندان به نوع ماده ای که با آن دندان پر شده است نیز بستگی دارد. برخی از این مواد طول عمر بیشتری دارند. بعضی از آنها مزیت های دیگری نسبت به طول عمر و ماندگاری دارند.
مواد پر کننده دندان آمالگام که نقره ای رنگ هستند دوام خیلی بالایی دارند و در مقابل ساییدگی استحکام خوبی دارند. به طور معمول دوام این مواد بر روی دندان 10 تا 15 سال می باشد. ماده آمالگام برای پر کردن دندان های عقبی که استحکام بیشتری لازم دارند بسیار مناسب است. ولی رنگ نقره ای آن ممکن است برای برخی خوشایند نباشند و از مواد پر کننده رنگ دندان که عمر کمتری دارند استفاده کنند.

عصب کشی دندان و پر کردن با داشتن مهراز کارت چقدر کاهش هزینه دارد؟

خراب شدن دندان پر شده ممکن است در اثر پوسیدگی های اطراف دندان پر شده به وجود آید و یا اینکه در اثر ترک خوردگی و یا لب پریدگی دندان پر شده پوسیدگی از آن قسمت به دیگر قسمت های دندان سرایت کرده باشد و آن دندان را دوباره دچار خراب شدگی و پوسیدگی کند.

پر کردن دندان

پر کردن دندان

عوامل مخرب دندان ها چیست؟

علت سیاه شدن دندان پر شده چیست؟

منابع: الهام گرفته از مجموعه مقالات بین المللی ISI درباره پر کردن دندان 

دانلود PDF مقاله 

نظرات

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  1. ممکنه مواد دندون از بین بره؟

    1. با سلام خیر، امکان از بین رفتنش نیست ممکنه در صورت کهنه شدن، مواد کم کم بریزه و یا در صورت عدم تبحر پزشک مواد پر شده یکجا کنده بشه و بیفته.

    • omid
    • شهریور ۴, ۱۴۰۱

    دندون پر شده عفونت هم میکنه؟

    1. با سلام بله این احتمال وجود داره متاسفانه. ولی ارتباطی با پر شدن دندان نداره. برای هر دندانی ممکنه عفونت پیش بیاد.

  2. مواد دندون پر شده برای بدن ضرر داره؟

    1. با سلام خیر، مواد به کار برده در دندانپزشکی کاملا با بدن سازگاره و هیچ مشکل و ضرری نخواهد داشت :)

  3. سلام وقت بخیر. من لیزر موهای زائد برای صورت انجام دادم و یک ساعت بعد پرشدگی یکی از دندونهام از جاش دراومد. این ربطی به لیزر داشته یا فقط تصادفا اینطور شده؟

    1. با سلام خیر ارتباطی به هم ندارن. https://mehrazcard.com/restorative-dentistry/ https://mehrazcard.com/the-cost-of-laser-hair-removal/

  4. سلام احتمال داره دندون پر شدع دوباره سیاه بشه خراب بشه؟

    1. با سلام بله احتمالش هست. https://mehrazcard.com/restorative-dentistry/

  5. سلام من میخوام با کارت مهراز درمان رو شروع کنم راهنمایی میکنید؟

    1. با سلام در ابتدا لطفا روی سایت ثبت نام انجام بدید و یا به صورت تلفنی اقدام بفرمایید دوست عزیز :)

  6. سلام میشه دندونمو با مهراز کارت پر کنم؟ هزینش چقدره

    1. با سلام پر کردن و ترمیم دندان با انواع مواد پر کردنی با داشتن مهراز کارت با کاهش هزینه 50% انجام میشه. https://mehrazcard.com/restorative-dentistry/

  7. سلام کارت مهراز برای همه خدماتش 50% تخفیف داره و چجوری حسای میشه؟

    1. با سلام مهراز کارت برای تمامی خدمات دندانپزشکی بین 30% تا 50% کاهش هزینه ارائه میده خدمتتون. لیست تعرفه ها خدمت شما دوست عزیز :)

  8. سلام من پس از ۲یا۳ ماه بعد از پر کردگی دندونم کناره هاش پوسید و یک قسمتش ریخت چرا اینطوری شده ؟ به دلیل روکش نزدن بوده یا خیر؟ میخواستم روکش بزنم دکتر گفت هنوز برای سنم زوده که روکش بزنم بعد از ۱۸سالگی باید اینکارو بکنم ایا دلیلش فقط روکشه یا چیز دیگه ای هم میتونه باشه؟

    1. با سلام دلایل مختلفی میتونه داشته باشه. پیشنهاد میشه مجدد به پزشکتون مراجعه کنید.

  9. سلام دندونای من بعد پنج سال از پرکردنشون میگذره بعضی هاشون دارن میپوسن و مواد داخل شون میوفته علت پوسیدن دندونم چی میتونه باشه روکش هم نداره 25 سالمه. چرا میپوسن خود به خود. راه حلش چیه

    1. با سلام عموما پوسیدگی دندان به علت عدم رعایت بهداشت دهان و دندان اتفاق میفته. نیاز هست مجدد درمان پوسیدگی و ترمیم انجام بشه.

  10. خیلی مفید بود ممنون

  11. سلام تقریبا 3 ماه بعد از پر کردن دندونم دوباره از کنارش داره سیاهی میزنه. هر شب هم مسواک میزنم علتش چی میتونه باشه؟

    1. سلام وقت بخیر قسمت های سالم دندون پوسیدگی داره

  12. سلام ،دکتر من یکی از دندونامو پر کرده و محتوای درون دندون رو به اون یکی دندونم هم پیوند زده من میخام این دندون رو بکشم مشکلی برای دندون اصلیم پیش نمیاد؟

    1. سلام وقت بخیر خیر ربطی به همدیگه ندارن

  13. سلام وقت بخیر من سیگار میکشم ایا این میتونه باعث عفونت لثه شده باشه؟

    1. سلام بله میتونه یکی از دلایل باشه

.

دریافت مشاوره رایگان درمانی

.