جرمگیری و رفع بوی بد دهان
بوی بد دهان نوزادان خوشایند است. شاید چون دندان ندارند! ولی نه کمی که دقت کنیم می بینیم که بعد از رشد دندان ها هم باز دهانشان بوی بد نمی دهد. این تا زمانی هست که جرم روی دندان ها را نگرفته باشد. بسیاری از ما از بوی بد دهان خود، اذیت میشویم. با جرمگیری و رفع بوی بد دهان این مشکل به خوبی حل میشود.
مخصوصا الان که با وجود این ویروس کرونا، استفاده ضروری از ماسک، این معزل را پررنگتر کرده است.
جهت مشاهده تعرفه تخفیف دندانپزشکی کلیک کنید.
درباره جرمگیری دندان بیشتر بدانید.
برای رفع بوی بد دهان راه های زیادی توصیه شده است. مانند جویدن نعناع تازه، جویدن آدامس، خوردن هل و ….اینها همه کاربردهای امتحان شده و مفید است. ولی آیا ماندگار است و یا مقطعی و برگشت پذیر؟
همه ما برای رفع عیوب خود دنبال راه حلی دایمی هستیم که دیگر از آن رنج نبریم و به سراغمان نیاید. البته این را هم میدانیم که هیچ چیز در این دنیا دایمی نیست.
ولی می توان با استفاده از راههایی مدت زمان آن را طولانی کرد. بوی بد دهان می تواند از نظر اجتماعی و روحی و حتی فردی ما را دچار اختلال و مشکل کند.
دلایل زیادی می تواند بوی بد دهان را بوجود آورد. ممکن است از دهان یعنی دندان ها و لثه ها باشد و یا از معده و دستگاه گوارش باشد. یا بیماریهای سینوسی از مخاط بینی و ریه ها و نای می باشد.
ممکن است از اختلالات غددی در زمان بلوغ، دیابت و غیره باشد. انواع مسمومیت ها و کمبود بعضی ویتامین ها در برخی مواقع افزایش سن نیز باعث بوجود آمدن بوی بد دهان می شود.
جهت مشاهده تعرفه تخفیف ایمپلنت کلیک کنید
مراقبت های بعد از جرمگیری دندان چگونه است؟
دلایل بوی بد دهان
با فرض اینکه شما انواع دلایل و بیماریهای بیان شده را ندارید وفقط مشکل دندان و لثه ها باعث بوی بد دهان شده است. راهکاریعملی و نسبتا با ماندگاری بالا را پیشنهاد میکنیم.
این راه، جرمگیری و رفع بوی بد دهان می باشد.
شاید پیش خودتان فکر کنید با مسواک زدن روزانه چه جرمی می تواند روی دندان ها باقی بماند؟! این سوالی است که هر کسی ممکن است ابتدا در ذهن خود داشته باشد. با کمی دقت و با دیدن دقیق تر به دندانها می توان دید که پشت دندانها و حتی انتهای دندانها که نزدیک به لثه است. رنگی متفاوت تر از دندانهای جلویی دارند.
این همان جرم دندان است که اگر برای رفع آن اقدامی نشود پررنگتر و حتی به سنگ جرمی تبدیل می شود. سنگ جرمی ساخته شده از جرم دندان که به مرور زمان روی هم انباشته شده و جسمی سخت روی دندان که حالت برجسته دارد و چسبیده به دندان است.
با تراشیدن آن توسط دندانپزشک از بین میرود.
آموزش جرمگیری دندان خانگی
در زمان گیر افتادن مواد غذایی در بین دندانها بخصوص در دندانهایی که پوسیدگی و حفره دارند. رعایت نکردن بهداشت دندان و یا حتی مرتب نبودن مسواک زدن و نخ دندان زدن، باعث بوجود امدن بوی بد دهان می شود.
پوسیدگی دندان اگر دیر معالجه شود ممکن است به پالپ دندان رسیده که همان عصب دندان است. این اتفاق باعث عفونت شده و باعث بوی بد دهان میشود.
شیاری که بین لثه و دندان وجود دارد عمق آن حدود 0.5 الی 1 میلیمتر است که به آن شیار لثه ای می گویند. در زمانی که لثه به بیماری پیوره مبتلا شود، عمق این شیار نسبت به اندازه طبیعی بیشتر شده و که به آن پاکت می گویند.
این محل یعنی همان پاکت محل بسیار مناسبی برای فعالیت و رشد میکروبهای دهان می باشد. باعث عفونت و در آخر بوی بد دهان می شود.
جهت مشاهده بیمه دندانپزشکی اینجا کلیک کنید.
کاهش هزینه ایمپلنت دندان با کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز کارت …
جرم دندان
حال ببینیم که اصلا این جرم از کجا و چرا بوجود میاید. بزاق دهان از آب بعنوان ماده تشکیل دهنده اصلی و املاح معدنی قابل رسوب میباشد.
میزان این املاح و ترکیبات معدنی در هر فرد متغیر است. در برخی افراد املاح کمتر و در برخی بیشتر می باشد.
با مشاهده جرم دندان زیر میکروسکوپ، لایه لایه بودن و رسوبی بودن و وجود خلل و فرج های زیاد، محل خوبی برای جایگداری باکتری های دهان است.
وظیفه این باکتری ها این است که مواد قندی موجود در غذاها را هضم کنند و به اسید و گاز بدبوی سولفید هیدروژن تبدیل کنند.
این گاز بدبو علت اصلی بوی بد دهان می باشد. بنابر این برای رفع بو بد دهان باید جرم دندانها را از بین ببریم.
آیا لق شدن دندان بعد از جرمگیری واقعیت دارد؟
عوارض برطرف نکردن جرم دندان
- اولین و آشکارترین عوارض، بوی بد دهان است.
- ملتهب شدن و عفونت لثه ها
- انواع بیماریهای لثه در صورت ماندن طولانی جرم دندان و از بین نبردن آن
- انواع خونریزی لثه، که از التهاب و پرخون شدن لثه می باشد. با اندک تحریکی مانند مسواک زدن، خونریزی شروع میشود.
- آبسه کردن لثه، بدن به طور طبیعی با باکتریهای درون جرم دندان مبارزه می کند و در صدد از بین بردن آن است.
- پوسیدگی دندان، اسید بوجود آمده از باکتری های درون جرم دندان، باعث خوردی و پوسیدگی سطح دندان می شود.
- پوسیدگی ریشه دندانها، جرم دندان که در زیر لثه و روی ریشه دندان جمع شده است. این امر دلیل پوسیدگی ریشه دندان شده که ریشه نیاز به پرکردن دارد.
- تحلیل رفتن لثه، که درمان آن فقط پیوند لثه است. در این مواقع لثه پایین کشیده شده و تحلیل رفته است.
- تحلیل رفتن استخوان فک
- بیماریهای قلبی عروقی
جرم دندان فقط با جرمگیری دندان از بین می رود یا روش های دیگری هم دارد؟
جواب متخصصین دندانپزشک به این سوال خیر می باشد. تنها راه موثر در برای رفع جرم دندان جرمگیری دندان توسط دندانپزشک می باشد.
جهت مشاهده هزینه دندانپزشکی سال کلیک کنید
جرمگیری دندان به صورت می باشد:
- روش دستی
- دستگاه اولتراسونیک
روش جرمگیری دندان ارتودنسی شده چگونه است؟
- در روش دستی، به وسیله قلم های دستی جرمگیری دندان انجام میشود. این روش توسط دندانپزشک انجام می شود.
- با دستگاه اولتراسونیک ، این دستگاه که از خاصیت پیزوالکتریسیته با ورود جریان برق کار میکند. سرقلم با لرزشهایی در دقیقه چندین هزار مرتبه به جرم های دندان ضربه می زند. با اینکار جرم های دندان خورد می شوند.
از سر قلم آب اسپری می یشود که باعث شستن جرم دندان و نیز خنک کردن دندان می شود.
این روش بهترین و کاربردی ترین راه برای جرمگیری جرم دندان می باشد. که توسط پزشکان ما انجام میشود.
آموزش جرمگیری دندان به روش سنتی در خانه
۶ نظر
قیمت جرم گیری با مهراز کارت چنده؟ آدرس مطب کجاست؟
سلام و وقت به خیر با داشتن مهراز کارت میتونید با 50% تخفیف نسبت به تعرفه های آزاد در کلیه مطب های طرف قرارداد مهراز در تهران و کرج جرمگیری انجام بدید.
من مشکل بوی دهان دارم البته دیابتم دارم نمیدونم بخاطر جرم دندونه یا اون فک کنم بهتره یه جرم گیری انجام بدم خیای اذیتم میکنه امیدوارم بهتر بشه حداقل نسبت ب قبل
با سلام بهتر است با پزشک مربوطه مشورت کنید، و پس مطلع شدن از دلیل قطعی آن اقدام به جرمگیری کنید.
سلام جرم گیری هم دارید؟
با سلام بله جرمگیری دندان با داشتن مهراز کارت شامل 50% کاهش هزینه خواهد شد. https://mehrazcard.com/the-cost-of-scaling-teeth/