بهترین سن برای ارتودنسی
ارتودنسی یکی از راههای درمانی برای اصلاح بیماریهای دندانی و فکی است. که در بسیاری از موارد موجب بهبود ظاهر و عملکرد دندانها و فکها میشود. با وجود اینکه بسیاری از افراد به دنبال درمان ارتودنسی هستند. اما هنگام تصمیم گیری درباره آن، یکی از سوالات مهمی که پیش میآید این است که بهترین سن برای ارتودنسی چیست؟ در این مقاله به بررسی بهترین سن برای ارتودنسی و به عوامل مختلفی که در تعیین این سن تأثیر دارند، خواهیم پرداخت.
انواع ارتودنسی دندان با مهراز کارت تحت نظر متخصص
بهترین سن برای ارتودنسی
در درمان ارتودنسی هدف اصلی بهبود جنبههای درمانی و زیبایی است. ولی در صورت عدم درمان به موقع عارضههای جدی را برای بیمار ایجاد می کند. ارتودنسی انواع مختلفی دارد. و بهترین سن ارتودنسی دندان برای هر بیمار براساس تشخیص پزشک تعیین میشود. اگر دندانهای کودک شما کج و نامرتب هستند. بهتر است به یک متخصص ارتودنسی مراجعه نمایید. تا سن مناسب ارتودنسی برای کودک تعیین شود. به طور عمومی بهترین سن برای ارتودنسی دندان بین ۱۴ تا ۱۸ سالگی است. زمانی که کودک تمام دندان های شیری خود را از دست داده. و دندانهای دائمی او رشد کرده باشند.
بعضی از متخصصان ارتودنسی در سنین اولیه که کودک هنوز دارای دندان های شیری است. استفاده از برخی وسایل دندانپزشکی را توصیه میکنند. و پس از رشد دندانهای دائم مرحله دوم ارتودنسی شروع می شود. لازم به ذکر است که ارتودنسی فقط مخصوص کودکان و نوجوانان نیست. و برای درمان دندانهای بزرگسالان نیز مناسب است.
با داشتن بیمه دندانپزشکی میتوانید تعرفه دندانپزشکی درمانی و زیبایی خود را تا 50% کاهش دهید …

بهترین سن برای ارتودنسی
چه کودکانی به ارتودنسی نیاز دارند؟
بعضی از علائمی که نشان میدهند کودک به درمان ارتودنسی نیاز دارد عبارتند از:
۱- دندانهای نامنظم یا نامتعادل: اگر کودک شما دندانهای نامرتب و نامتعادلی دارد باید درمان ارتودنسی را شروع کنید.
۲- جویدن نامناسب: اگر کودک در هنگام جویدن غذا با مشکلاتی مانند درد در ناحیه فک مواجه میشود ممکن است به درمان ارتودنسی نیاز داشته باشد.
۳- فاصلههای زیاد بین دندانها: اگر کودک دندانهای فاصله دار یا پخشی دارد ارتودنسی درمان مناسبی است.
۴- بیش فشاری بر دندانها و فکها: گاهی اوقات فشردگی و تجمع دندانها در فک میتواند باعث ناراحتی و درد کودک گردد.
۵- مشکلات تنفسی: برخی از مشکلات تنفسی دهان با ارتودنسی درمان میشود.
۶- سوء هضم و گوارش: آسیب در بخش دهان و دندان باعث میشود غذا به خوبی جویده و له نگردد، در این صورت ممکن است ذرات بزرگ غذا مشکلات گوارشی را به همراه داشته باشد.
۷- مکیدن انگشتان: مکیدن انگشت شست کودک یکی از علائم نیاز به ارتودنسی است.
در صورت مشاهده علائم بالا بهتر است به موقع به پزشک دندانپزشک یا ارتودنتیست مراجعه کنید تا نیاز به درمان ارتودنسی کودک شما بررسی شود.
قیمت ارتودنسی نامرئی با کاهش هزینه مهراز کارت چگونه است؟
ارتودنسی در سنین مختلف
ارتودنسی در سنین مختلف انجام میشود و در هر سنی ممکن است به عنوان یک راه درمانی موثر برای اصلاح دندانها و فکها مورد استفاده قرار گیرد. با این حال، هنگام تصمیم گیری درباره ارتودنسی سن بیمار نقش مهمی در تعیین موفقیت درمان دارد.
کاهش قیمت ارتودنسی فک بالا به صورت اقساطی با مهراز کارت
بهترین سن ارتودنسی در کودکی
ارتودنسی در سنین کودکی میتواند به بهبود عملکرد دهان، فکها و ایجاد اعتماد به نفس در کودکان کمک کند. اگر مشکلات دندان و فک در سنین کودکی درمان نشوند، ممکن است در آینده مشکلات جدیتری را ایجاد کنند. معمولاً بهترین زمان برای شروع درمان ارتودنسی در کودکان بین ۸ تا ۱۲ سالگی است. در این سنین، دندانهای دائمی کودکان شروع به رشد کردهاند و جای آنها در دهان ثابت شده است. همچنین در این سنین فکهای کودکان هنوز در حال رشد بوده و به راحتی قابل تغییر هستند.
درمان ارتودنسی در سن کودکی ممکن است شامل استفاده از انواع مختلف اسپیسرها، براکتها، آپاراتها و در بعضی موارد جراحیهای مختلف باشد. در هر صورت بهتر است به موقع به پزشک دندانپزشک یا ارتودنتیست مراجعه کنید تا نیاز به درمان ارتودنسی کودک شما بررسی شود و اگر لازم است برنامه درمانی مناسب برای او تعیین شود.
مراحل ارتودنسی نامرئی چیست؟
ارتودنسی در دوران نوجوانی
همانطور که گفتیم درمان ارتودنسی برای ناهنجاریهای دندانی و فکی شایع بوده و اکثر نوجوانان این درمان را ترجیح میدهند. بهترین سن برای ارتودنسی در نوجوانی از ۱۱ تا ۱۵ سالگی است، چون دندانهای دائمی رویش کردهاند و تمام نواقص دندانی قابل مشاهده هستند. ارتودنسی در این سن به دلیل پذیرش بیشتر نوجوانان کار سادهتری است. دندانهای نوجوانان به سادگی حرکت میکنند که این میتواند به کوتاه شدن زمان درمان کمک کند. همچنین یکی از مزایای ارتودنسی در نوجوانان رشد فکین در این سنین است. به همین دلیل اگر فردی دچار اختلالات فکی باشد میتوان از رشد فکها برای اصلاح ناهنجاریهای فکی و دندانی استفاده کرد و نیازی به انجام جراحیهای سخت فکی در بزرگسالی نیست.
روش جرمگیری دندان ارتودنسی شده چگونه است؟
بهترین سن ارتودنسی در بزرگسالی
ارتودنسی در بزرگسالان نسبت به کودکان و نوجوانان از مشکلات بیشتری برخوردار است. بسیاری از ما در کودکی فرصتی برای مراجعه به ارتودنتیست و اصلاح دندانهایمان را نداشتهایم و حالا دوست داریم لبخندی زیبا با دندانهای منظم را تجربه کنیم. از آنجایی که در سنین ۲۰ تا ۴۰ سالگی دندانها و فکها به پایان رشد خود رسیدهاند اصلاح کمی چالش برانگیز است. اما هیچ جای نگرانی نیست چون امروزه با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته میتوان به اصلاح دندان و فک در بزرگسالی پرداخت.
عوامل تعیین کننده سن مناسب برای ارتودنسی
علاوه بر سن بسیاری از عوامل دیگری نیز در تعیین بهترین سن برای ارتودنسی موثر هستند. به عنوان مثال، وضعیت دندانها و فکها، شدت مشکلات دندانی، سلامت دهان و دندانها، وضعیت لثه و چندین عامل دیگر نیز میتوانند تاثیر گذار باشند.
نتیجه گیری
با توجه به توضیحات ذکر شده بهترین سن برای ارتودنسی سنین نوجوانی میباشد، چون کودکان از نظر فکری و روانی توانایی پذیرش آن را دارند و از طرفی دندان و فک در بهترین حالت برای اصلاح قرار دارد. برای مراجعه به ارتودنتیست مناسب میتوانید از مراکز تخصصی معرفی شده توسط مهراز کارت کمک بگیرید.
۴ نظر
آیا شما ارتودنسی برای کودکان هم دارید؟
با سلام بله با کاهش هزینه 30% انجام میشه خدمتتون. https://mehrazcard.com/pediatric-dental-prices/
سلام هزینه ارتودنسی با کارت مهراز رو میفرمایید
سلام لینک تعرفه خدمت شما https://mehrazcard.com/dental-orthodontic-prices/