پر کردن دندان با اشعه

پر کردن دندان با اشعه

پر کردن دندان با اشعه

در اینجا در مورد پر کردن دندان با اشعه صحبت می کنیم. با کاربردهای اشعه آشنا می شوید. حتما شما هم این روزها زیاد شنیده اید که بعضی ها می گویند: من پیش دندانپزشکم رفتم و او با اشعه یا لیزر دندان هایم را پر کرد. به طوری که اصلا معلوم نیست پر شده است. پر کردن دندان یا همان ترمیم دندان، به معنی برداشتن و تراش دادن پوسیدگی های دندان و جایگزین کردن آن با مواد ترمیمی است.

ترمیم دندان پوسیده جلو چگونه انجام میشود؟

آیا پر کردن دندان بدون عصب کشی امکان پذیر است؟

جهت تهیه بیمه دندانپزشکی با مشاورین مهراز کارت همراه شوید

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

موارد مهمی که در این مقاله میخوانید:

===>ترکیبات کامپوزیت ها

===>انتخاب رنگ کامپوزیت برای پر کردن دندان با اشعه

===>دیگر استفاده ها از کامپوزیت

این ماده ترمیمی تا مدت های طولانی فقط آمالگام(همان پر کردگی های سیاه رنگ یا نقره ای رنگ قدیمی) بود. اما در سال های اخیر با پیشرفت علم، مواد دندانی همرنگ دندان یا همان کامپوزیت ها به عرصه دندانپزشکی ترمیمی وارد شده اند. این ترمیم های همرنگ دندان به دلیل زیبایی که دارند. برای ترمیم دندان های جلویی مفید هستند.

بهترین روش ترمیم دندان چیست؟ آیا میدانید پر کردن دندان با کامپوزیت چه مزایا و معایبی دارد؟

پر کردن دندان

پر کردن دندان

ترکیبات کامپوزیت ها

کامپوزیت هایی که اکنون مورد استفاده قرار می گیرند. در ابتدا به شکل خمیر هستند و کامپوزیت نوری نامیده می شوند. زیرا در حضور نور شروع به سفت شدن می کنند. کامپوزیت ها مخلوطی از مواد به نام مونومر هستند. که این مونومرها در حضور نور سفت شده و تبدیل به ماده ای سخت به نام پلیمر می شوند.

همانطور که گفته شد، این کامپوزیت ها به شکل خمیر هستند. که دندانپزشک می تواند آنها را به راحتی در حفره تراش داده شده روی دندان قرار دهد. و آن را به شکل دلخواه شکل دهد. سپس با استفاده از نور آنرا پلیمریزه و به حالت سفت و سخت در می آورد. نوری که امروزه برای سخت شدن کامپوزیت ها استفاده می شود. طیف آبی نور مرئی است.

همه چیز درباره پر کردن دندان با آمالگام و پر کردن دندان با لیزر را بدانید !

آموزش مراقبت بعد از پر کردن دندان و ترمیم و پر کردن دندان با کندر چگونه انجام میشود؟

پس برخلاف آنکه عده ای به اشتباه آن را لیزر یا اشعه ماورای بنفش می نامند. این نور همان نور مرئی است. این نور قدرت نفوذ به حدود ۲ میلیمتر از کامپوزیت را داراست. پس دندانپزشک باید لایه به لایه کامپوزیت را روی دندان بگذارد. و هر بار حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه نور آبی را بتاباند. تا هر لایه سفت شود و بعد لایه بعدی را بگذارد. اگر کامپوزیت نور کافی د ریافت نکند. ماده به خوبی سفت نمی شود. و احتمال شکستگی در ترمیم و همچنین رنگ پذیری و تغییر رنگ آن در آینده وجود دارد.

جهت مشاهده هزینه مشاوره و روانشناسی کلیک کنید

مشاهده هزینه مشاوره قبل از ازدواج توسط متخصص

پر کردن دندان و سرطان چه ارتباطی باهم دارند؟

با تکمیل فرم این وبلاگ مشاوره رایگان دریافت نمایید!

ژل ترمیم کننده دندان چیست و چه کاربردی دارد؟

انتخاب رنگ کامپوزیت برای پر کردن دندان با اشعه

بعد از سفت شدن کامپوزیت، دندانپزشک با استفاده از وسایل و برس های مخصوص، سطح آنرا پولیش می کند تا زیبا و براق شود. از آنجا که رنگ های گوناگونی از کامپوزیت وجود دارد، دندانپزشک رنگی را انتخاب می کند که بیشترین شباهت را به رنگ دندان اولیه داشته باشد.

مدت زمان پر کردن دندان چقدر است؟ عوارض پر کردن دندان بدون عصب کشی جیست؟

قیمت پر کردن دندان با مواد سفید یا مواد همرنگ دندان چقدر است؟

از دیگر مزایای کامپوزیت، علاوه بر زیبایی، این است که این ماده با استفاده از تمهیداتی که توسط دندانپزشک به کار بسته می شود قابلیت چسبیدن به نسج دندان را دارد، همین امر باعث می شود تا نیاز نباشد که دندانپزشک تراش زیادی به دندان بدهد.(بر خلاف آمالگام که نیاز به تراش نسج بیشتری از دندان دارد تا ترمیم از دندان جدا نشود.)بنابراین با استفاده از کامپوزیت ها می توان بافت بیشتری از دندان را حفظ کرد.

جهت مشاهده تعرفه دندانپزشکی اینجا کلیک کنید.

عمر دندان پر شده معمولا چقدر است؟ پر کردن دندان با سرامیک چه مزایا و معایبی دارد؟

دیگر استفاده ها از کامپوزیت

از کامپوزیت علاوه بر ترمیم پوسیدگیها، در ترمیم شکستگی لبه دندان های جلویی، در بستن فاصله های بین دندانی، در تصحیح کردن شکل دندان های بد فرم، و در ارتودنسی برای چسباندن سیم های ارتودنسی ثابت، استفاده می شود.

پر کردن دندان با جدیدترین روش ها و عوارض پر کردن دندان با کامپوزیت چیست؟

آیا ترمیم دندان درد دارد؟ درمان درد بعد از ترمیم دندان چگونه است؟

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

مساله ای که طی کار کردن با کامپوزیت مهم است، این است که دندان مورد نظر و محیط اطراف آن باید تا جایی که امکان دارد خشک باشد، تا حداکثر چسبندگی کامپوزیت با دندان فراهم شود. دندانپزشک این کار را با استفاده از پنبه و ساکشن های قوی انجام میدهد و بیمار نیز باید در این مرحله همکاری لازم را با دندانپزشک انجام دهد. کامپوزیت ها را عموما در دندان های جلویی به کار می برند، چرا که مساله زیبایی در این دندان ها بسیار مطرح است…

امروزه کامپوزیت های جدیدی به بازار آمده اند که از استحکام بیشتری کرد برخوردارند و می توان برای پر کردن دندان های خلفی هم از آنها استفاده و نکته آخر اینکه ترمیم های کامپوزیتی باید هر ساله توسط دندانپزشک چک شوند، تا در صورت به وجود آمدن هرگونه نقص در ترمیم ، دندان مجددا ترمیم شود، تا دندان دچار پوسیدگی های ثانویه نگردد.

جنس مواد پر کننده دندان چیست؟

پر کردن دندان

پر کردن دندان

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی مهراز با کاهش هزینه ۵۰ درصدی به عموم مشتریان این اطمینان را به شما میدهد که بتوانید با کمترین هزینه، سلامت دندان های خود را تضمین کنید. همانطور که میدانید هزینه های مرتبط با خدمات دندانپزشکی در دسته گران ترین خدمات درمانی قرار میگیرد. از این رو داشتن یک بیمه دندانپزشکی جهت کاهش هزینه های این خدمات میتواند در این شرایط بسیار کمک کننده باشد. در نتیجه شما میتوانید با انتخاب یک بیمه دندانپزشکی مناسب هزینه های خود را به طرز قابل توجهی کاهش دهید.

آشنایی با روش های پر کردن دندان

پر کردن دندان ترک خورده چگونه است؟

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

بهترین بیمه دندانپزشکی

از مهمترین ویژگی یک بیمه خوب و مناسب برای افرد میتوان به میزان درصد کاهش هزینه های آن اشاره نمود. بیمه دندانپزشکی مهراز با پوشش ۵۰ درصد از هزینه های دندانپزشکی کمک شایانی به کاهش هزینه های دندانپزشکی مینماید. از دیگر ویژگی‌های بهترین بیمه دندانپزشکی می‌توان به انتخاب آسان مراکز درمانی و پزشک و همچنین فرآیند سریع تهیه و ارسال بیمه نامه نیز اشاره کرد، که اینها باعث ارتقای تجربه شما در مراقبت‌های دندان می‌شوند.

تفاوت عصب کشی و ترمیم دندان در چیست؟

ارزان ترین بیمه دندانپزشکی

شما میتوانید تنها با پرداخت حق عضویت اولیه تا یک سال از ارزان ترین بیمه دندانپزشکی با عنوان مهراز کارت، بدون پرداخت هیچگونه هزینه جانبی دیگری استفاده نموده و همچنین میتوانید تا ۵ سال متوالی پس از دریافت مهراز کارت با پرداخت یک سوم هزینه اولیه آن را تمدید نمایید. علاوه بر این شما به ازای دریافت خدمات در مراکز درمانی مهراز کارت میتوانید از کاهش هزینه ۵۰ درصد واقعی استفاده نمایید و این در حالی است که بسیاری از مراکز بیمه نهایتا ۱۰ تا ۲۰ درصد از هزینه های دندانپزشکی را پوشش میدهند.

مطالعه مطالب مرتبط:

آشنایی با نحوه پر کردن دندان جلو

روکش دندان پر شده چگونه جایگذاری میشود؟

*جهت تهیه بهترین بیمه دندانپزشکی با مشاورین مهراز کارت همراه شوید*

پر کردن دندان به روش سنتی

پر کردن دندان جلو با مواد سفید چگونه انجام میشود؟

ژل پر کننده دندان چیست و چه کاربردی دارد؟

روکش دندان پر شده چگونه جایگذاری میشود؟

آیا پر کردن دندان با چسب دوقلو راهکار صحیحی است؟

منابع: الهام گرفته از مجموعه مقالات بین المللی ISI درباره پر کردن دندان 

دانلود PDF مقاله

نظرات

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  1. من شنیدم مواد پرکردن دندون سفیدش مثل فلزی ها خوب و با دوام نیست

  2. یعنی با اشعه دوامش بیشتره یا کمتر پیش میاد که موادش بیفته؟

    1. با سلام دوام مواد پر کننده دندان به جنس مواد مصرفی و تبحر پزشک بستگی داره. https://mehrazcard.com/restorative-dentistry/

  3. پزشکان در مهراز اینکارو انجام میدن؟

    1. با سلام بله با کاهش هزینه 50% انجام میشه براتون. https://mehrazcard.com/restorative-dentistry/

  4. سلام هزینه دریافت کارت مهراز چقدره؟

    1. با سلام جهت کسب اطلاعات در این رابطه به صفحه اصلی سایت مراجعه کنید لطفا: https://mehrazcard.com/

.

دریافت مشاوره رایگان درمانی

.