انواع ایمپلنت دندان

انواع ایمپلنت دندان

انواع ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان راهی برای جایگزینی دندان های از دست رفته می باشد. در این مطلب با انواع ایمپلنت دندان یا همان کاشت دندان اشنا می شویم. ایمپلنت ها انواع مختلفی دارند که بر اساس کاربرد و جایگاهشان متفاوت هستند.

با داشتن بیمه دندانپزشکی میتوانید تعرفه دندانپزشکی درمانی و زیبایی خود را تا 50% کاهش دهید …

کارت تخفیف دندانپزشکی

شما با داشتن کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز میتوانید کاهش هزینه ۵۰ درصدی تمامی خدمات متنوع درمانی و زیبایی دندان را برای داشتن لبخندی زیباتر و سلامت بیشتر دهان و دندان خود استفاده نمایید. با تهیه کارت تخفیف دندانپزشکی، می‌توانید به راحتی فهرستی از دندانپزشکان متخصص را در اختیار داشته و بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید.

کارت تخفیف دندانپزشکی

کارت تخفیف دندانپزشکی

انواع ایمپلنت بر اساس قرار گیری در استخوان فک

1- اندو استیل یا داخل استخوانی

امروزه این نوع ایمپلنت از رایجترین و همچنین از مطمئن ترین انواع ایمپلنت به شمار می رود. ایمپلنت های اندو استیل یا همان داخل استخوانی برای اکثر افراد مناسب هستند. ایمپلنت پیچی که امروزه اسم آن بیشتر از هر نوع ایمپلنت استفاده می شود به کمک دریل دندان پزشکی در داخل استخوان فک جای می گیرد. پس از قرارگیری آن استخوان به تدریج رشد می کند و به اطراف ایمپلنت جوش می خورد تا با آن یکپارچه شود.

روکش دندان ارزان با کارت تخفیف دندانپزشکی

کاهش قیمت دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت با مهراز کارت

2- ساب پریو استیل یا روی استخوانی

این نوع ایمپلنت در زیر لثه و بر روی استخوان قرار می گیرد و داخل استخوان فک نمی رود. در ایمپلنت ساب پریو استیل یک اسکلت فلزی در زیر لثه جای می گیرد. که دارای یک یا چند میله است. بعد از جوش خوردن لثه، ایمپلنت در جای خود ثابت می ماند. تاج دندان مصنوعی بر روی پایه هایی که از لثه بیرون آمده است وصل می شود.

*** زمانی از ایمپلنت ساب پریو استیل استفاده می شود که استخوان فک بیمار برای نگه داشتن ایمپلنت های معمولی مناسب نمی باشد یا اینکه فرد نمی خواهد پیوند استخوان دندان قبل از عمل جراحی جای گذاری ایمپلنت در فک را انجام دهد.***

قیمت دندان مصنوعی ژله ای در مشهد با کاهش هزینه کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز

3- ایمپلنت زیگوکاتیک

این نوع از ایمپلنت که کمترین کاربرد را در انواع ایمپلنت دارد بسیار پیچیده است. زمانی از این نوع ایمپلنت استفاده می شود که استخوان فک تحلیل رفته و استخوان کافی برای ایمپلنت داخل استخوانی وجود ندارد. قرار گیری ایمپلنت زیگوکاتیک در استخوان گونه می باشد. در صورتی که دیگر ایمپلنت ها در فک و استخوان فک قرار می گیرند.

ایمپلنت ساب پریوستیل | مقایسه با اندواستیل

ایمپلنت دندان چقدر طول میکشد؟

انواع ایمپلنت دندان

انواع ایمپلنت دندان

انواع ایمپلنت داخل استخوانی

– ایمپلنت پیچی

این نوع ایمپلنت از رایج ترین و کاربردی ترین ایمپلنت در دنیا می باشد. در این مدل ایمپلنت پایه مانند ریشه دندان عمل می کند. به آن ایمپلنت ریشه ای نیز می گویند. ایمپلنت پیچی در شکل های مختلف طراحی و ساخته می شود.

قیمت یک عدد پروتز دندان با داشتن کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز چقدر است؟

کیفیت ایمپلنت کره ای چگونه است؟

– ایمپلنت تیغه ای

یکی از اولین ایمپلنت ها ایمپلنت تیغه ای است. این نوع بیشتر در امریکای شمالی مورد استفاده قرار گرفته است. ولی این مدل هم اکنون به ندرت استفاده می شود. به دلیل آنکه ایمپلنت پیچی مزیت های بیشتری نسبت نوع تیغه ای دارد شرکت های سازنده به ساخت آن روی اورده اند و این نوع را تولید نمی کنند. در این مدل کانالی در استخوان به وجود می اورند و تیغه ایمپلنت را در آن قرار می دهند. و در مرحله آخر روکش دندان را روی آن وصل می کنند. ایمپلنت تیغه ای می تواند تکی و یا چندتایی باشد.

تخفیف ایمپلنت | ایمپلنت با تخفیف با داشتن کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز کارت

عمر ایمپلنت دندان چقدر است؟

– ایمپلنت عرضی

این نوع ایمپلنت بسیار با دوام است و مانند چهار ایمپلنت پیچی استاندارد عمل می کند. در این مدل ایمپلنت در زیر فک قرار می گیرد. و قسمتی از بالای فک بیرون می آید که یک میله به ان وصل می شود. تا دندان مصنوعی روی آن قرار گیرد. این درمان مشکل است و نیاز به یک متخصص با تجربه و مهارت زیاد دارد. در این مورد بیشتر نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارد. که در شرایطی که فک پایین بسیار تحلیل رفته است و کوچک و نازک شده جایگزین خوبی برای دندان های از دست رفته می باشد.

عصب کشی تخصصی (اندو) با کاهش هزینه 50%

بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت

با در نظر داشتن هزینه های بسیار بالای ایمپلنت دندان، داشتن بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت که بتواند درصد قابل توجهی از هزینه های بالقوه و مرتبط با آن را پوشش دهد قطعا بسیار کمک کننده خواهد بود. شما با داشتن این بیمه میتوانید به بهترین متخصصان ایمپلنت دسترسی داشته باشید و از خدمات با کاهش هزینه 30 درصدی مهراز کارت برای ایمپلنت و همچنین سایر خدمات با کاهش هزینه 50% بهره مند شوید.

بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت

بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت

انواع ایمپلنت از نظر اندازه آنها

ایمپلنت را بر اساس اندازه طول و قطر آن دسته بندی می کنند. بر این اساس انواع ایمپلنت عبارتند از:

ایمپلنت استاندارد یا معمولی

این نوع ایمپلنت دارای قطر بین ۳.۵ تا ۴.۲ میلی متر است. معمولا از این ایمپلنت برای دندان های جلویی استفاده می شود.

ایمپلنت پهن

قطر این نوع از ایمپلنت بین ۴.۵ تا ۶ میلی متر است. که معمولا در دندان های عقبی و دندان های آسیاب استفاده می شود.

مینی ایمپلنت

قطر این نوع ایمپلنت بین ۲ تا ۳.۵ میلی متر است. افرادی که فضای کافی در دهان برای کاشت ایمپلنت معمولی ندارند استفاده می شود. همچنین در افرادی که از تراکم استخوانی مناسبی در فک برخوردار نیستند از مینی ایمپلنت استفاده می شود.

تهیه انواع دندان مصنوعی با کاهش هزینه 50 درصدی

قیمت ایمپلنت دندان جلو فک بالا چقدر است؟

آیا میدانید هزینه ایمپلنت دندان با بیمه دندانپزشکی مهراز 30% کاهش هزینه دارد!

انواع ایمپلنت از نظر سطح

در ابتدای ساخت ایمپلنت ها سطح آنها را از تیتانیومی صاف و هموار می ساختند. ولی به مرور و گذشت زمان طراحی های دیگری به آن اضافه شد. در مجموع تلاش طراحان ایمپلنت بر این قرار است که تا حد ممکن سطح بیشتری از ایمپلنت را به استخوان بچسبانند تا محکم تر شود. زبر کردن سطح ایمپلنت باعث شده تا سطح تماس ایمپلنت افزایش پیدا کند. بنابراین ثبات بیشتری ایجاد می کند. افزودن یک لایه هیدروکسی آپاتیت باعث می شود که اتصال استخوان به ایمپلنت بهتر انجام شود. چرا که استخوان نیز از همین مواد ساخته شده است.

ولی زبری سطح ایمپلنت احتمال آلودگی و عفونت آن را نیز افزایش می دهد. به همین جهت ایمپلنت هایی با سطح صاف و هموار نیز هستند و برخی ایمپلنت ها هم بخشهایی از سطحشان صاف و بخشهایی دیگر زبر است.
یک شرکت سازنده ایمپلنت اقدام به ساخت ایمپلنتی با سطح زبر و نواحی گویچه مانند میکروسکوپی کرده است که مساحت سطح ایمپلنت را تا حد مناسبی افزایش می دهد. این باعث می شود بتوان از ایمپلنت های کوچکتری با ثبات بالاتر استفاده نمود.

عوارض ایمپلنت دندان چیست؟ آیا ایمپلنت دندان جلو ماندگاری بالایی دارد؟

ایمپلنت بعد از چند سال کشیدن دندان چگونه انجام میشود؟

انواع ایمپلنت از نظر اتصال با اباتمنت

سر ایمپلنت دندان قسمتی است که باید به قطعه واسطه ای به نام اباتمنت متصل شود. بر روی اباتمنت روکش دندان نصب می شود. اباتمنت مانند تاج تراشیده دندانی که آماده روکش می باشد، عمل می کند و تاج دندان را نگه می دارد.

روش جدید کاشت دندان بدون ایمپلنت چیست؟

آیا ایمپلنت دندان بدون جراحی امکان پذیر است؟

ایمپلنت از نظر اتصال به اباتمنت به سه دسته تقسیم می شود:

  • اتصال شش ضلعی داخلی سر ایمپلنت
    شکل شش ضلعی سر ایمپلنت به صورت سوراخی است که اباتمنت در داخل آن فرو می رود و پیچ می شود که به آن اتصال مادگی نیز می گویند.
  • اتصال شش ضلعی خارجی سر ایمپلنت
    شکل شش ضلعی سر ایمپلنت به صورت برآمدگی است که اباتمنت در آن پیچ می شود که به آن اتصال نری می گویند.
  • اتصال هشت ضلعی داخلی سر ایمپلنت
    سوراخ سر ایمپلنت شکل هشت ضلعی دارد که اباتمنت در آن فرو می رود و پیچ می شود که اتصال مادگی نیز گفته می شود.

قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین با مهراز کارت چقدر کاهش هزینه دارد؟

بیمه دندانپزشکی نامحدود خانواده

بیمه دندانپزشکی نامحدود خانواده با پوشش ۵۰ درصد هزینه های درمانی و زیبایی دندانپزشکی هزینه های سرسام آور این خدمات را کاهش داده و همه اعضای خانواده را بدون در نظر گرفتن محدودیت سنی، مورد حمایت قرار میدهد. از دیگر ویژگی های برتر بیمه دندانپزشکی نامحدود خانواده مهراز کارت میتوان به استفاده نامحدود و بدون سقف و مرز از خدمات اشاره کرد که این امر به این معنی است که شما میتوانید به تعداد دفعات نامحدود و با مبالغ بدون سقف از این خدمات استفاده نمایید.

بیمه دندانپزشکی نامحدود خانوادگی

بیمه دندانپزشکی نامحدود خانوادگی

انواع ایمپلنت دندان از نظر شکل بدنه

1- پیچی شکل مخروطی
2- پیچی شکل صاف
3- استوانه ای

انواع ایمپلنت از نظر اتصال روکش به اباتمنت

چسبی

در این روش روکش با چسب به اباتمنت چسبانده می شود. دقیقا همان طور که هنگام روکش کردن دندان طبیعی، انجام می شود.

پیچی

در این روش، روکش با یک پیچ به اباتمنت متصل می شود. سپس محل پیچ در روی دندان، با یک پر کننده دندان مانند کامپوزیت، پر و صاف می شود.

هزینه روکش دندان با بیمه

انواع ایمپلنت دندانی از نظر مراحل درمان

ایمپلنت فوری یکی از رایج ترین انواع ایمپلنت دندان

در روش ایمپلنت فوری در همان جلسه ای که دندان آسیب دیده کشیده می شود، ایمپلنت در استخوان فک قرار داده می شود. پس از آن روکش ایمپلنت روی آن وصل می شود. البته این روکش موقتی است و باید مراقب آن باشید. نباید با آن غذا بجوید و نباید هیچ فشاری به ایمپلنت وارد کنید. بعد از چند ماه، روکش اصلی که در لابراتوار ساخته شده است روی دندان متصل می شود.

آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟ آیا درد ایمپلنت دندان قابل تحمل است؟

ایمپلنت یک مرحله ای

در این روش بعد از جراحی و قرار دادن ایمپلنت، روی ایمپلنت با پیچ درپوش بسته می شود. ولی لثه روی آن کشیده نمی شود. در این مرحله فقط لثه اطراف ایمپلنت دوخته می شود. این کار برای این صورت می گیرد که چند ماه بعد هنگام اتصال روکش، نیاز به جراحی مجدد برای باز کردن روی ایمپلنت نباشد. در ایمپلنت یک مرحله ای، جای دندان تا چند ماه خالی می ماند تا استخوان به ایمپلنت جوش بخورد.

ایمپلنت دو مرحله ای

در این روش دو عمل جراحی نیاز است. جراحی اول برای جایگذاری و قرار دادن ایمپلنت و جراحی دوم برای باز کردن لثه روی ایمپلنت و اتصال اباتمنت و روکش است. با این حال جراحی دوم بسیار ساده است و دوره نقاهت کمتری دارد. مزیت آن در این است که ایمپلنت در زیر لثه بهتر حفظ شده و خطر آلودگی یا وارد آمدن فشار به آن کمتر است.

پیشنهاد ویژه: تهیه انواع خمیر دندان سفید کننده از فروشگاه آسوکالا …

منابع: الهام گرفته از مجموعه مقالات بین المللی ISI درباره ایمپلنت دندان

نظرات

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  1. شما با کارت مهراز ایمپلنت هم انجام میدید؟ هزینش چقدره؟

    1. با سلام مهراز کارت انواع ایمپلنت دندان رو با کاهش هزینه 30% ارائه میده خدمتتون. https://mehrazcard.com/dental-implant-prices/

  2. سلام مراکز درمانی شما کجا هستن؟

    1. با سلام مهراز کارت در سراسر کشور مراکز درمانی متعددی داره که میتونید مراجعه کنید دوست عزیز.

  3. سلام کارت مهراز برای همه ی خدماتش 50% تخفیف داره؟

    1. با سلام شما با داشتن مهراز کارت میتونید برای تمامی خدمات دندانپزشکی درمانی و زیبایی تون و همچنین خدمات پوست و مو و زیبایی و پزشک زنان و مشاوره و … بین 30% تا 50% کاهش هزینه داشته باشید.

  4. سلام ایمپلنت رو از چه سنی میشه گذاشت؟

    1. با سلام از سن 18 سالگی. جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک مراجعه کنید.

  5. درد داره؟

    1. سلام خیر بخاطر استفاده از بی حسی دردی احساس نمیکنید

  6. ممنون از محتوای خوبتون

دریافت مشاوره رایگان درمانی

.

دریافت مشاوره رایگان درمانی

.