📌آدرس: تهران – ستارخان – باقرخان – پلاک99 – واحد9

📌آدرس: تهران – ستارخان – باقرخان – پلاک99 – واحد9

📌آدرس: تهران – ستارخان – باقرخان – پلاک99 – واحد9

بیمه دندانپزشکی برای پر کردن دندان

بیمه دندانپزشکی برای پرکردن دندان

برای درمان پوسیدگی دندان ها و ترمیم دندان ها دندانپزشک قسمتهای پوسیده و دندان را بر می دارد و پس از آن سوراخ به وجود آمده را با مواد پر کننده پر می کند. برای حفاظت بیشتر دندان و استحکام بهتر برای دندان هایی که خرابی و پوسیدگی زیادی دارند روکش دندان نیز انجام می شود. با استفاده از بیمه دندانپزشکی برای پرکردن دندان می توان هزینه های آن را پایین آورد.
پر کردن دندان در مواقعی که دندانی ترک خورده باشد و یا شکسته باشد نیز انجام می شود. دندان هایی که در اثر دندان قروچه دچار ساییده گی شده اند نیز با مواد پر کننده ترمیم می شود.

مشاهده بیمه دندانپزشکی و خدمات زیبایی با تخفیف و هزینه دندانپزشکی با تخفیف

بهترین روش ترمیم دندان چیست؟

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

موارد مهمی که در این مقاله میخوانید:

===>مواد پر کردن دندان ها

===>قیمت پر کردن دندان

===>مراقبت های لازم پس از پر کردن دندان ها

مواد پر کردن دندان ها

امروزه از مواد مختلفی برای پر کردن دندان ها استفاده می شود. دندان هایی دچار پوسیدگی شده اند پس از برداشتن پوسیدگی ها حفره ای در دندان ها به وجود می آید که آن حفره را با موادی مانند طلا، سرامیک دندانی، مواد آمالگام (که به رنگ نقره ای و مقاوم می باشد.) ، پلاستیک همر رنگ دندان یا همان رزین کامپوزیت استفاده می شود. همچنین موادی هستن که از ذرات شیشه ساخته شده اند که به یونومر شیشه و یا همان گلس یونومر که شباهت زیادی به رزین کامپوزیت دارد، اشستفاد می شود. لازم به ذکر است که بیمه دندانپزشکی برای پرکردن دندان قیمت پر کردن دندان را تا 50 درصد کاهش می دهد.

همه چیز درباره پر کردن دندان با آمالگام و پر کردن دندان با لیزر را بدانید !

پر کردن دندان به روش سنتی و ترمیم و پر کردن دندان با کندر چگونه انجام میشود؟

پر کردن دندان

پر کردن دندان

مراحل پر کردن دندان

پر کردن دندان از سریعترین پروسه های دندانپزشکی است. که پس از آنکه دندان برای پر کردن آماده شد توسط دندانپزشک از مواد کننده برای پر کردن دندان استفاده می کند. پر کردن دندان چهار مرحله دارد که به شرح زیر می باشد:

1- بی حس کردن دندان

برای از بین بردن درد دندان در حین پر کردن دندان از بی حسی موضعی استفاده می شود. مواد بی حسی به وسیله آمپول به لثه توسط دندانپزشک تزریق می شود. در طول زمان 5 تا 10 دقیقه محل تزریق و نواحی آن بی حس می شود.

عوارض پر کردن دندان بدون عصب کشی جیست؟

هزینه عصب کشی دندان و پر کردن با مهراز کارت چقدر است؟

2- آماده کردن دندان برای پر کردن

دندانپزشک به وسیله باند و باد هوای داخل دهان را خشک می کند. تا برای پر کردن و گداشتن مواد مانعی وجود نداشته باشد. بعد آن فیلینگ قدیمی دندان خارج می شود. سپس دندانپزشک دندان پوسیده را ترمیم و از هر گونه پوسیدگی پاک می کند.

آیا کشیدن دندان پوسیده راهکار درستی است؟

چه چیزهایی باعث آسیب به دندان میشوند ؟

3- نصب کردن فیلینگ دندان

در این مرحله فیلینگ دندان نصب می شود. دندان پزشک با توجه به نوع و جنس دندان فرد ، بهترین نوع مواد را برای پر کردن دندان انتخاب می کند و با مشورت خود بیمار و اطلاع دادن به وی در مورد رنگ و نوع ماده پر کننده شروع به پر کردن دندان می کند. دندان پزشک موادی از ماده پر کننده انتخاب شده را برداشته و روی محل دندان می گذارد. و پرتو فرابنفش را به آن می تاباند تا سفت شود.

4- صاف کردن و مرتب کردن فیلینگ دندان

این مرحله که آخرین مرحله از پر کردن دندان است مربوط به صاف کردن فیلینگ می باشد. که دندانپزشک با اصلاح فیلینگ طول عمر ان را افزایش می دهد.

مدت زمان پر کردن دندان چقدر است؟ قیمت پر کردن دندان با مواد سفید یا مواد همرنگ دندان چقدر است؟

همه چیز درباره روکش دندان را بدانید …

بیمه دندانپزشکی برای پرکردن دندان

بیمه دندانپزشکی برای پرکردن دندان

قیمت پر کردن دندان

هزینه پر کردن دندان به نوع تکنیکی که به کار می رود بستگی دارد. که برای بیمار می تواند متفاوت باشد. برای اطلاع از قیمت پر کردن دندان به لینک زیر مراجعه نمایید.

مشاهده هزینه پر کردن دندان با مهراز کارت

قیمت پر کردن دندان با مواد سفید یا مواد همرنگ دندان چقدر است؟

با تکمیل فرم این وبلاگ مشاوره رایگان دریافت نمایید!

ژل ترمیم کننده دندان چیست و چه کاربردی دارد؟

مراقبت های لازم پس از پر کردن دندان ها

لازم است که بعد از پر کردن دندان ها علاوه بر مراقبتهایی که قبل انجام می داده اید کارهای دیگری را نیز انجام دهید:

1- اثر مواد بی حسی که به لثه تزریق شده است به مدت یک تا سه ساعت باقی می ماند. در این مدت لازم است که در سمتی از دهان که دندان بی حس قرار دارد برای خوردن و جویدن استفاده نشود. با مراقبت به این شکل از گاز گرفتن لب و زبان و لپ در موقع بی حسی جلوگیری می شود.

2- اگر کودکی تحت درمان پر کردن دندان قرار گرفته است. تا زمانی که بی حسی به طور کامل از بین نرفته است والدین باید تحت نظر داشته باشند. برای این کار بهتر است از مواد غذایی نرم مانند سوپ و نوشیدنی ها استفاده شود که نیازی به جویدن ندارند.

پر کردن دندان با جدیدترین روش ها با مهراز کارت

عمر دندان پر شده معمولا چقدر است؟ ژل پر کننده دندان چیست و چه کاربردی دارد؟

سایر روش های مراقبتی:

3- پس از پر کردن دندان تا مدتی خوردن و نوشیدن غذاهای سرد و گرم با حس نامطلوبی همراه است. همچنین زمانی که برای جویدن از دندان پر شده برای فشار به ماده غذایی استفاده می کنید ممکن است که حس خوبی نداشته باشید. بنابراین نگران نباشید این حس ها به مرور زمان از بین می رود و با همان دندان ها مانند قبل بدون هیچگونه حس خاصی می توانید استفاده کنید. با بیمه دندانپزشکی برای پرکردن دندان می توانید هزینه های بالای آن را کاهش دهید.

4- از خوردن غذاهای سفت و شکستن مواد سخت با دندان های پر شده به شدت پرهیز نمایید. زیرا باعث لب پر شدن و یا شکستن پرشدگی دندان به همراه بقیه دندان به جا مانده می شود. که ترمیم در این زمان با پروسه پر هزینه تری همراه است.

روکش دندان پر شده چگونه جایگذاری میشود؟

آیا پر کردن دندان با چسب دوقلو راهکار صحیحی است؟

5- اگر از دخانیات استفاده می کنید بهتر است بدانید که مصرف سیگار و الکل برای دندان ها به شدت مضر می باشد. و نیز برای دندان های پر شده بدترین عارضه هارا دارد. بنابراین سعی کنید برای سلامت جسم خود و همچنین دندان های پر شده خود استعمال دخانیات و مشروبات الکلی را به حداقل و در نهایت به صفر برسانید.

آموزش مراقبت بعد از پر کردن دندان

هزینه عصب کشی و پر کردن دندان

پیشگیری از ریختن دیواره دندان پر شده چگونه انجام میشود؟

پر کردن دندان

پر کردن دندان

سوالات متداول در مورد پر کردن دندان

1- آیا ممکن است که به مواد پر کننده آلرژی داشته باشیم؟

در موارد بسیار نادری ممکن است که بیماران نسبت به موتد پر کننده دندان الرژی داشته باشند. در کمتر مواردی پیش می آید که این اتفاق بیفتد. معمولا افرادی که دچار این عارضه حساسیت می شوند دارای سابقه خانوادگی می باشند. از علائم معمول این آلرژی خارش پوست می باشد. تاکیید می نماییم الرژی و حساسیت به مواد پر کننده بسیار کم دیده شده است. که در صورت بروز همچین حساسیتی با مراجعه به دندانپزشک نوع ماده پر کننده را تغییر می دهد و مواد قبلی را تخلیه و مواد جدید و نوع دیگر را جایگزین می کند. با بیمه دندانپزشکی برای پر کردن دندان می توان از هزینه های درمان دندان تا 50 درصد صرفه جویی نمود.

آیا ترمیم دندان درد دارد؟ درمان درد بعد از ترمیم دندان چگونه است؟

هزینه ترمیم دندان پوسیده جلو با 50% کاهش هزینه مهراز کارت

2- آیا پر کردن دندان دردناک است؟

پر کردن دندان با روش بی حسی موضعی در طول درمان دردی احساس نمی شود. ولی بعد از درمان و از بین رفتن اثر بی حسی با کمی درد همراه است که اگر توان تحمل فرد کم باشد با مصرف یک قرص مسکن درد از بین می رود.

ترمیم دندان پوسیده جلو چگونه انجام میشود؟ عوارض پر کردن دندان با کامپوزیت چیست؟

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

3- ایا پر کردن دندان در زمان بارداری مشکلی به وجود می آورد؟

دندانپزشکی در زمان بارداری زمانی انجام می شود که احتمال عفونت وجود دارد. کار دندانپزشکی در سه ماهه دوم مناسب تر است. درمان در سه ماه سوم مشکل دراز کشیدن به پشت برای مادر وجود دارد. کار دندان غیر ضرروری را در هنگام بارداری انجام ندهید و به زمان بعد از تولد نوزاد خود مولکول نمایید.

4- پر کردن دندان در زمان شیردهی مشکلی برای مادر و فرزند به وجود می آورد؟

مواد بیهوشی مانند لیدوکایین و مشابه آن که برای بی حسی موضعی استفاده می شود. بر روی شیر مادر اثری نمی گذارد. برای زمان بارداری و شیر دهی با دندانپزشک خود صحبت کنید تا از مواد بی حسی متناسب با مادران شیرده استفاده نماید. مادران شیرده نیز می توانند از بیمه دندانپزشکی برای پرکردن دندان استفاده نمایند.

پر کردن دندان با کامپوزیت و پر کردن دندان با سرامیک چه مزایا و معایبی دارد؟

آشنایی با نحوه پر کردن دندان جلو

5- چرا مواد پر کننده دندان بعد از چندین سال از بین می رود؟

به مرور زمان چسبندگی بین مینای دندان و مواد پر کننده کم می شود و باعث می شود که باقی مانده باکتری های مواد غذایی در قسمت پر شدگی نفوذ کند. این حالت باعث می شود که پوسیدگی دندان به وجود آید و پیشرفت کند تا ممنکن است باعث بروز آبسه شود و عفونت و درد بین لثه ها و دندان ایجاد کند.
در این صورت است که مواد پر کننده خرد و شکسته شده و به پر کردن مجدد نیاز می باشد. در هر مرحله دندانی می توان از بیمه دندانپزشکی برای پرکردن دندان استفاده کرد.

آیا پر کردن دندان بعد از عصب کشی ضروری است؟

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی مهراز با کاهش هزینه ۵۰ درصدی به عموم مشتریان این اطمینان را بع شما میدهد که بتوانید با کمترین هزینه، سلامت دندان های خود را تضمین کنید.همانطور که میدانید هزینه های مرتبط با خدمات دندانپزشکی در دسته گران ترین خدمات درمانی قرار میگیرد. از این رو داشتن یک بیمه دندانپزشکی جهت کاهش هزینه های این خدمات میتواند در این شرایط بسیار کمک کننده باشد. در نتیجه شما میتوانید با انتخاب یک بیمه دندانپزشکی مناسب هزینه های خود را به طرز قابل توجهی کاهش دهید.

مراحل پر کردن دندان

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی

بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت

با در نظر داشتن هزینه های بسیار بالای ایمپلنت دندان، داشتن بیمه دندانپزشکی برای ایمپلنت که بتواند درصد قابل توجهی از هزینه های بالقوه و مرتبط با آن را پوشش دهد قطعا بسیار کمک کننده خواهد بود. شما با داشتن این بیمه میتوانید به بهترین متخصصان ایمپلنت دسترسی داشته باشید و از خدمات با کاهش هزینه 30 درصدی مهراز کارت برای ایمپلنت و همچنین سایر خدمات با کاهش هزینه 50% بهره مند شوید.

خرید بیمه دندانپزشکی

شما میتوانید با خرید بیمه دندانپزشکی مهراز از کاهش هزینه ۵۰ درصدی واقعی برای تمامی خدمات درمانی و زیبایی دندانپزشکی خود بره مند شوید. همچنین از مزایای خرید کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز میتوان به امکان استفاده از خدمات بلافاصله پس از صدور کارت اشاره کرد. همچنین امکان مراجعه به نزدیکترین مراکز درمانی در سراسر کشور جهت استفاده از خدمات را خواهید داشت. برای دریافت این بیمه میتوانید از طریق سایت و شبکه های اجتماعی و یا به صورت حضوری و تلفنی نیز اقدام نموده و در سریع ترین زمان ممکن بیمه نامه خود را در محل مورد نظرتان دریافت نمایید.

مطالعه مطالب مرتبط:

قیمت پر کردن دندان با مواد سیاه با کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز چگونه است؟

آموزش مراقبت بعد از پر کردن دندان با کامپوزیت

پر کردن دندان جلو با مواد سفید چگونه انجام میشود؟

آیا پر کردن دندان بدون عصب کشی امکان پذیر است؟

پر کردن دندان و سرطان چه ارتباطی باهم دارند؟

منابع: الهام گرفته از مجموعه مقالات بین المللی ISI درباره پر کردن دندان 

دانلود PDF مقاله

نظرات

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  1. برای پر کردن دندان حتما باید عصب کشی کرد؟

    1. با سلام این مورد بستگی به تشخیص پزشک داره. در صورتی که پوسیدگی سطحی باشه خیر نیازی به عصب کشی نیست.

  2. بعد از پوسیدگی اگر دندان با پر کردن درست نشه باید چیکار کرد؟

    1. با سلام اگر پوسیدگی دندان بسیار شدید باشه ممکنه منجر به از دست رفتن دندان بشه و فرد ناچار به جایگذاری ایمپلنت و یا استفاده از دندان مصنوعی بشه.

  3. میشه بگید چجوری میتونم مهراز روتهیه کنم ؟؟ دندونام نیاز به ترمیم داره

    1. با سلام میتونید از طریق سایت ثبت نام انجام بدید و یا طی تماس تلفنی و دریافت مشاوره رایگان مهراز کارتتون رو سفارش بدید و طی چند ساعت تحویل بگیرید :)

  4. موادی که برای پر کردن دندان به کار میره مضر نیست؟

    1. با سلام خیر، تمامی موادی که برای ترمیم و پر کردن دندان استفاده میشن با بدن انسان سازگارن و هیچ تاثیر منفی ای نخواهند داشت. https://mehrazcard.com/restorative-dentistry/

  5. سلام هزینه دریافت کارت و تعرفه های خدماتتون رو میفرمایید؟

    1. با سلام لیست تعرفه های مهراز با کاهش هزینه 50% خدمت شما: https://mehrazcard.com/treatment-expenses/

  6. سلام پر کردن دندان خیلی اذیت داره؟

    1. با سلام خیر. ترمیم و پر کردن دندان یکی از کم چالش ترین درمان های حوزه دندانپزشکی هست.

.

دریافت مشاوره رایگان درمانی

.