هزینه عصب کشی دندان با بیمه

هزینه عصب کشی دندان با بیمه

هزینه عصب کشی دندان با بیمه

عصب کشی دندان پروسه ای است که دندان پزشک طی آن قسمت داخلی و نرم دندان که پالپ نام دارد را بر می دارد. پالپ دندان شامل عصب ها و بافت های همبند و عروق خونی هستند.این قسمت باعث رشد دندان ها می شود. عصب کشی با بی حسی باید انجام شود. هزینه عصب کشی دندان با بیمه و یا بصورت آزاد معمولا به همراه پر کردن دندان بیان می شود. زیرا بعد از درمان ریشه دندان باید با مواد پر کننده دندان پزشکی ترمیم و پر شود. هزینه عصب کشی دندان با مهرازکارت تا 50 درصد کاهش می یابد. که می توانید توسط متخصصان دندان پزشک تمامی مراحل درمان را با بیمه انجام دهید.

مشاهده بیمه دندانپزشکی و خدمات زیبایی با تخفیف و هزینه دندانپزشکی با تخفیف

عصب کشی یا همان درمان ریشه چیست؟

درد دندان های خفیف و شدید آبسه کردن لثه، عفونت تمامی این موارد می تواند نشان از بیماری در ریشه دندان باشد. که برای درمان آن ابتدا عکس رادیوگرافی از دندان گرفته می شود. در صورت مشاهده عفونت و یا پوسیدگی در ناحیه پالپ یا همان ریشه دندان برداشته و آن را با مواد دندان پزشکی پر می کند. در واقع درمان ریشه برای ان است که دندان در دهان حفظ شود و با برداشتن پوسیدگی ها در قسمت پالپ دندان و ترمیم آن قسمت از دیگر قسمتهای دندان محافظت شود.

آیا عصب کشی دندان پوسیده فایده ای دارد؟

از کجا بدانیم که چه زمانی به عصب کشی نیاز داریم؟

همانطور که در بالا گفته شد زمانی که دندان درد های خفیف تا شدید، آبسه و عفونت و یا پوسیدگی در قسمت پالپ دندان به وجود آید. دندان نیاز به درمان ریشه دارد. و هر چه سریعتر باید تحت درمان عصب کشی قرار بگیرد. برداشتن پالپ دندان آسیب دیده از بهترین روش ها برای نگه داشتن ساختار دندان اصلی می باشد. که با پر کردن قسمت های برداشته شده و همچنین روکش کردن آن دندان، می توان سالهای بیشتری از آن دندان استفاده نمود.

نرخ عصب کشی دندان با کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز

دلایل مختلف اسیب به پالپ و عصب دندان

1- پوسیدگی های عمیق که به دلیل عدم رسیدگی به موقع به سوراخ های به وجود آمده روی دندان سبب آسیب دیدگی ناحیه نرم دندان که در مرکز دندان قرار دارد و همان پالپ نامیده می شود. شده است.

2- ترک خوردگی دندان و رسیدگی به موقع آن
3- عفونت لثه و آسیب به قسمت اعصاب دندان

عصب کشی دندان جلو با مهراز کارت چقدر کاهش هزینه به همراه دارد؟

هزینه عصب کشی دندان با بیمه
هزینه عصب کشی دندان با بیمه

از رایجترین علائم آسیب به پالپ دندان ، احساس درد در ناحیه همان دندان و در بعضی مواقع کل فک در سمت دندان آسیب دیده، و دیگر مورد که کمتر بروز می دهد متورم شدن لثه و احساس گرما در آن ناحیه است. بعد از بروز این عوامل باید برای جلوگیری از خراب شدن و آسیب بیشتر به دندان و همچنین هزینه بیشتر هر چه سریعتر به دندان پزشکی مراجعه نمود.

عصب کشی دندان چقدر طول میکشد ؟

مراحل عصب کشی دندان ها

بعد از تشخیص اولیه توسط دندان پزشک با معاینه و دیدن دندان، دندان پزشک برای مشخص شدن دقیق دندان آسیب دیده به بیمار گرفتن عکس رادیوگرافی از دندان را تجویز می کند. پس از آن مراحل عصب کشی دندان که شامل موارد زیر می باشد یک به یک انجام می شود:

1- تزریق بی حسی
2- پاکسازی دندان از عفونت
3- پر کردن دندان عصب کشی شده
4- روکش دندان

مرحله اول : تزریق بی حسی

در این مرحله دندان پزشک برای آنکه بیمار درد کمتری احساس کند از تزریق داروهای بی حسی استفاده می کند. مقدار آن را خود دندان پزشک با توجه به سن و شرایط جسمانی فرد تشخیص داده و آن را تزریق می کند. ابن مورد را باید توجه نمایید که قبل از تزریق بی حسی اگر بیماری خاصی دارید با پزشکتان در میان بگذارید. بعد از 20 تا 30 دقیقه پس از تزریق بی حسی یعنی زمانی که کاملا بی حسی اثر کرد مرحله بعد شروع می شود.

هزینه عصب کشی دندان شماره 7 با بیمه دندانپزشکی مهراز چقدر است؟

مرحله دوم : برداشتن پالپ اسیب دیده دندان یا همان عصب کشی

بعد از بی حسی دندان پزشک قسمت تاج دندان را با ابزار مخصوص سوراخ کرده تا به پالپ دندان برسد. زمانی که به آن قسمت رسید با ابزاری که فایل نام دارد عصب دندان یا همان پالپ آسیب دیده را برمی دارد.

بعد از برداشتن پالپ آسیب دیده دندان پزشک کانال باز شده دندان را با آنتی بیوتیک موضعی پر می کند تا عفونت های باقی مانده از بین رفته و همچنین از عفونت ها جدید پیشگیری نماید. بعد از قرار دادن آنتی بیوتیک، دندان پزشک به وسیله خمیر سیلر و موادی به نام گوتاپرکا که ارتجاعی و لاستیک مانند است آ« حفره به وجود آمده را پر می کند. همچنین برای اطمینان از سرکوب شدن عفونت، آنتی بیوتیک های خوراکی نیز توسط دندانپزشک تجویز می شود.

بهترین متخصص عصب کشی در تهران

همه چیز درباره روکش دندان را بدانید…

مرحله سوم : پر کردن دندان عصب کشی شده

بعد از چند روز از پانسمان دندان عصب کشی شده با مواد آنتی بیوتیکی مراجعه به دندان پزشک برای پر کردن دندان انجام می شود. دندان پزشک با معاینه تشخیص می دهد که دندان عصب کشی شده از هر گونه عفونت پاک شده است. در این مرحله به پر کردن دندان با مواد سیلانت می پردازد.

مرحله چهارم : روکش دندان

در این مرحله که آخرین مرحله از عصب کشی دندان است. دندانی که عصب کشی و پر شده است توسط دندان پزشک با مواد کامپوزیتی و یا لمینتی روکش می شود. روکش دندان عصب کشی شده بسیار مهم است. زیرا دندانی که عصب آن کشته شده است بسیار آسیب پذیر و شکننده است. و با کمترین فشار ها احتمال شکستگس و ترک خوردگی آن زیاد است. بنابراین برای محافظت از دندان عصب کشی شده و نگه داشتن آن در دهان تا چندین سال نیاز به روکش دندان می باشد. روکش دندان را نیز با بیمه دندانپزشکی مهرازکارت می توانید تا 50 درصد ارزان تر انجام دهید.

بیمه دندان پزشکی برای عصب کشی 

عصب کشی دندان درد دارد؟

سوالی که برای همه مراجعه کندگان برای عصب کشی دندان خود به دندانپزشکی دارند. این است که آیا عصب کشی دندان درد دارد یا خیر؟ این سوال پاسخی نسبی دارد. زیرا افراد آستانه درد متفاوتی دارند. ولی با تزریق بی حسی درد در هنگام عصب کشی به حداقل می رسد. ولی به طور قطعی نمی توان گفت که عصب کشی دندان درد دارد و یا بدون درد است.

کاهش هزینه عصب کشی دندان با کارت تخفیف دندانپزشکی مهراز

۱۰ دیدگاه برای “هزینه عصب کشی دندان با بیمه

    • مدیر محتوی گفته:

      با سلام
      ممنون از اینکه مهراز کارت رو انتخاب کردید. خوشحالیم که از خدمات راضی بودید. در خدمتتون هستیم دوست عزیز 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تعرفه
مراکز
اینستاگرام
واتس اپ
خانه