نرخ عصب کشی دندان
عصب کشی دندان چیست؟
هر فردی ممکن است به دلایل مختلفی به دندان درد شدید مبتلا شود. این درد و عفونت ممکن است در ابتدا ناگهانی به وجود آید ولی به مرور زمان تا چند مدت بدون درد باشید. بعد از چند ماه مشاهده می کنید که لثه بالای همان دندان متورم شده است. احتمالا درد نداشته باشید. ولی این یکی از علائم عفونت پالپ و ریشه دندان است. در صورتی که به آن رسیدگی نکنید. و آن دندان را عصب کشی نکنید. احتمال آنکه دندان خود را از دست بدهید زیاد است. در این مطلب به بیان مواردی پون نرخ عصب کشی دندان و مراحل عصب کشی می پردازیم.
عصب کشی دندان یعنی آکه پالپ دندان که ریشه و اعصاب و مویرگ ها در آن می باشد. درمان می شود. و عصب از آن قسمت برداشته شده و کانال های اعصاب از عفونت تمیز می شوند.
هزینه عصب کشی دندان شماره 7 با بیمه دندانپزشکی مهراز چقدر است؟
مراحل عصب کشی دندان
پروسه عصب کشی دندان در مطب دندانپزشکی انجام میشود. در ابتدا برای تشخیص اینکه دندان تان به عصب کشی نیاز دارد عکسبرداری با اشعه ایکس برایتان تجویز می شود. اگر به عصب کشی نیاز داشته باشید. دندان پزشک آین پروسه را شروع می کند.
این پروسه شامل چند مرحله اساسی است که به ترتیب هر کدام از مراحل عصب کشی دندان را توضیح می دهیم.
با داشتن بیمه دندانپزشکی میتوانید تعرفه دندانپزشکی درمانی و زیبایی خود را تا 50% کاهش دهید …

مرحله 1 : تزریق بیحسی
در اولین مرحله از عصب کشی دندان دندانپزشک برای انکه شما دردی را در هنگام کار حس نکنید. مقداری بی حسی به لثه شما تزریق می کند. البته اگر عفونت دندان تان زیاد باشد. درصد بی حس شدنتان کم می شود. و ممکن است در هنگام عصب کشی درد احساس کنید. بنابراین دندان پزشک با مشاهده عکس از دندان تان اگر عفونت را شدید ببیند. ابتدا با تجویز آنتی بیوتیک به مدت یک تا دو هفته برای شما این عفونت را به میزانی می رساند که قابل درمان برای عصب کشی شود.
لازم به ذکر است که دندانپزشک هنگام معاینه اولیه، برای کاهش عفونت، داروهای آنتی بیوتیک تجویز میکند و عصب کشی دندان را 10 تا 15 روز بعد شروع میکند.
چگونه ترس از کشیدن دندان را کاهش دهیم؟
مرحله 2 : برداشتن پالپ دندان
وقتی دندان شما بی حس میشود، متخصص یا دندانپزشک عمومی در قسمت بالای دندان یا همان عاج دندان، شکاف کوچکی ایجاد میکند تا پالپ دندان را ببیند.
هنگامی که پالپ آلوده یا آسیب دیده در معرض دید قرار گیرد، متخصص با استفاده از ابزارهای ویژهای به نام فایل دندانپزشکی (files)، آن را به دقت برمیدارد تا به کانال عصبی دندان برسد، بعد از آن عصب دندان را با دقت زیاد خارج میکند.
فوق تخصص دندانپزشکی کودکان در کدام مرکز فعالیت دارد؟
مرحله 3: تمیز کردن و تزریق آنتی بیوتیک ها
عصب کشی دندان، به این صورت است که پس از برداشتن مغز و پالپ دندان، دندانپزشک کانال باز شده را با یک آنتی بیوتیک موضعی پوشش داده تا عفونت ایجاد شده را سرکوب کند و مانع از تشدید و عود مجدد آن شود.
پس از تمیز کردن و ضد عفونی شدن کانال ها، متخصص دندان را با خمیر سیلر و ماده ای لاستیک مانند به نام گوتاپرکا پر میکند. دندانپزشک همچنین ممکن است آنتی بیوتیک های خوراکی را برای مدیریت و اطمینان از سرکوب عفونت برای شما تجویز کند.
نرخ کشیدن دندان با بیمه دندانپزشکی مهراز
مرحله 4 : پر کردن در عصب کشی
در مرحله آخر عصب کشی دندان، دندانپزشک با پر کردن شکاف کوچکی که در قسمت بالای دندان در همان ابتدای عصب کشی ایجاد کرده بود بصورت موقتی آن را مهر و موم میکند. آن ها به کمک سیلانت سوراخ ها و درز ها را مسدود میکنند تا کانال از آسیب ناشی از بزاق در امان بماند.
بعد از گذشت مدتی از عصب کشی، از آنجایی که دندان دیگر مثل قبل مقاوم و محکم نیست، لازم است که برای حفظ آن از روکش دندان استفاده کنید.
چه زمان به عصب کشی دندان نیاز داریم؟
همانطور که در بالا گفتیم، عصب کشی هنگامی انجام میشود که قسمت داخلی یک دندان که به آن پالپ نیز گفته میشود آسیب ببیند و یا دچار التهاب و عفونت شود. حتی اگر پالپ یا مغز دندان از بین رفته باشد و یا در اصطلاح مرده باشد، بخش بالایی دندان یا همان تاج میتواند کماکان دست نخورده باقی بماند. از بین بردن پالپ دندان آسیب دیده یا آلوده، بهترین روش برای حفظ ساختار دندانها است.
علل عمده نیاز به عصب کشی دندان
- پوسیدگی عمیق به دلیل عدم رسیدی و درمان سوراخ ها و حفرات دندان
- انجام چندیدن پروسه درمانی دندانپزشکی روی یک دندان
- بروز ترک در دندان
- وارد شدن آسیب و شکستن دندان در اثر تصادف و هر حادثه دیگری
- نشت پرکردگی قدیمی، که باعث بوجود آمدن پوسیدگی در زیر مواد شده است
آیا عصب کشی دندان درد دارد؟
بسیاری از مراجعان از ما میپرسند که آیا عصب کشی دندان درد دارد؟ در طول انجام عمل عصب کشی شما بیدار خواهید بود، اما داروهای بیحس کننده باکیفیت، باعث میشوند هیچ گونه دردی نداشته باشید بنابراین نگران این نباشید که عصب کشی دندان، درد دارد یا نه.
تنها دردی که ممکن است احساس کنید، مربوط به تزریق بیحس کننده ها است، که دردی جزئی و احساس سوزش کمی را به همراه دارد که این حس به سرعت خواهد گذشت و به آستانه درد افراد بستگی دارد.
مراقبت های پس از عصب کشی
بعد از تمام شدن مراحل عصب کشی دندان، ممکن است با از بین رفتن اثر داروی بی حسی، شما از ناحیه دندان و لثه احساس درد داشته باشید و حتی لثه های شما ممکن است متورم شود. بیشتر دندانپزشکان این علائم را با داروهای بدون نسخه ضد درد مانند استامینوفن (تیلنول) یا ایبوپروفن (Advil) درمان خواهند کرد.
به طور کلی بعد از تمام شدن عصب کشی دندان، لازم است که موارد زیر را رعایت کنید:
اگر درد دندان و لثه شما شدید شد یا بیش از چند روز ادامه داشت، حتما با دندانپزشک خود تماس بگیرید.
از جویدن مواد غذایی و خوراکی ها با دندان آسیب دیده که به تازگی آن را عصب کشی کرده اید خودداری کنید.
حتما دندان های خود را مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده کنید.
از خمیر دندان حاوی فلوراید برای شستشوی دندان ها استفاده کنید.
پروسه عصب کشی چندان دشوار نیست و برایتان محدودیت ایجاد نمیکند. یک روز پس از عصب کشی شما میتوانید به زندگی و روال روزانه خود بازگردید.
سلام هزینه عصب کشی با کارت مهراز رو میفرمایید
با سلام
عصب کشی دندان با داشتن مهراز کارت ۵۰% کاهش هزینه داره براتون.
https://mehrazcard.com/cost-of-dental-denervation/
سلام کارت مهراز فقط در تهرانه؟
با سلام
مهراز کارت در سراسر کشور مراکز درمانی متعددی داره که میتونید مراجعه کنید 🙂
https://mehrazcard.com/treatment-centers/